Ipeknur “Kilo bu alınır verilir, Allah karaktere zeval vermesin!” diyin sizi üzenlere. Onlar artık anlarlar diye düşünüyorum.
Fazla kilo alımı duygusal etki
[silindi] ben de kiloyu kafama takan biriyim ama bunun için üzülüp ağlamak nankörlük olur diye kendimi teskin ediyorum. Düşünsenize Rabbim size evlat nasip etmiş, bunun için yıllarca mücadele eden ne sıkıntılar çeken ama yine de evlat sahibi olamayan kadınlar var. Böyle düşününce inanın kilonun dert edilecek bir şey olmadığını göreceksiniz. 🌼🌼🌼
Ipeknur Ben yüksek kiloyla hamile kaldım henüz kilo almadım ama şişim kaynanamlarla görüntülü konuşurken kayınpederim oooo kilo mu aldın sen noldun yaaa dedi güldü bende güldüm geçtim umruma bile gelmedi İnan kilo en son takacağın şey olsun ben böyle hissettiğim yada düşündüğüm zamanlarda aklıma hep çocuk çok isteyip çocuk sahibi olamayan arkadaşlarımızı düşünüyorum çok şükür allahım hamile kaldım diye şükredip buna odaklanıyorum kilo dediğin ne ki doğumdan sonra emzirmeyle doğumla çoğu zaten gidecek sonrasında da sıkı bi diyet spor ve iradeyle ben bunun üstesinden gelirim diye düşünüyorum sende kendine İnan güven ♥️ Biz her halimizle özeliz güzeliz ve istedikten sonra yapamayacağımız şey de yok hamileliğinin benek sahibi olabilmenin tadını çıkar hiç takılma Gül geç canım böyle devam edecek değil sonuçta♥️
Ipeknur 39. Haftadayım 47 kilo ile hamile kaldım ve 25 kilo aldım. Hayatım boyunca 50 kiloyu geçmeyrn ben 70i aştım. Bacaklarım ve göğüslerim kalçalarım hep çatlak ve selülitten gözükmüyor. Ama sonuçta anne oluyorum, çok güzel bir mucizeye şahit olucam. Sonra da aldığım kiloları vericem bu kırmızı çatlaklar da beyazlayıp görünmeyecek bile. Önümüzdeki yaz tatile gittiğimde bu yıl giydiğim o küçücük mayoları yine giyebileceğime de eminim. O yüzden boş yere kendini üzüp şimdiden dert etme, bebeğinle kavuşacağın o zamanı düşün. Emin ol o minnak için değer.
Ipeknur acılın acılın ben daha cok kılo aldım😂🤩neden bu guzel zamanlarınızı bunun ıcın uzulerek gecırıyosunuz kı
ben suan 39 oldum yaklasık 28 kılo aldım ılk hamılelgımde de bı okdar aldım kılo
yanı kılo bu alınır verılır hamıleyken dert edecegım en son sey bu hatta dert edemıyorm bıle
gecıcı bı surectesınız ve herhangı bı saglık sorunu yoksa kılonuza takılmayın kılo aldın dıyenlerede evet sızı bıle yerım dıyın😂tadını vıkarın ınanın kı ılerde gulup buna mı uzulup taktım ben dıyeceksınız hamıle kadınlarında hepsı guzeldır bırbırınden cırkın degılsınız ıcınzde bı mucıze tasıyosunuz 🌸
papatyaanneee kendimle ne zaman barışsam başka bi kafadan başka bir ses çıkıyor duymamanın yolunu bulmalıyım galiba teşekkür ederim
Ipeknur ağlamayın. Boşverin. Doğumdan sonra zayıflarsınız. Takmayın kafanıza.
Ipeknur hayır ya elaleme ne bakıyorsun sen bak beni tanısan derdin bu açgözlü bile yaptıysa ben de yaparım derdin😂 gram umudum yoktu kendimden diyordum ben aşırı alırım boyum da kısa vs milleti bırak ben gömüyordum kendimi sonra şeker nedeniyle diuetisyene gidince bebek için yaptığımdan diyeti asker gibi uyguladım 2 cevizse 2 tane yedim vs kendime güvenim geldi şeker düştü su dengelendi kii alırı obur iştahlı biriyimdir şimdi 34 üm arada kaçamak yapıyorum ama 24ten beri asker gibiydim siz de olursunuz oyle 👍🏻
Neslihanbew inşallah veririm teşekkür ederim Allah hepimize önce sağlık versin