4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Yesim_62 Bende 5. Haftamda gordum o kanamayı progestan kullaniyorum ama bugun çalıştığım hastanede gösterdim olabilir boyle seyler yeslesme kanamasidir dedi doktor
Tugcemrem benimde oluyo normal dendi 🙃
Allahımm daha dun buraya kalbını duyana kadar tedirgin olacam diye yazmstm. 26sında olan randevuya rapor almak ıcın bugun gıttım gelmsken duyalım o zamam dedı doktor 🥳 duydukkk duydukkkk oyle guzel bı ses kııı allahımmm kurban olım sen olmayanlara da nasip et 🙏 cok sukur Rabbıme cok sukur.
Serenibo33 çok mutlu oldum inşallah sağlıkla dünyaya gelirrr 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Merhaba anne adayları 👶🏼😇 benim en son regl tarihim 7 mart’tı . 4 Nisan itibariyle regl geçikmem başladı. 7 nisan’da tahlil yaptırdım 123.12 çıktı . 6-7 gün sonra tekrar test yaptırdım 1050 çıktı bu değerlere göre program 6. Hafta olarak gösteriyor🧿🙊🙏 yarın doktor randevum var bakalım hayırlısı inşallah neler olacak bekliyoruz 😇🙏🧿 sizleride tebrik ederim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah, sevgilerimle
Kumsal-95 sizle aynıyız bende 2 Nisan da transfer oldum 12 sinde 300 değerle öğrendim. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucaginiza alırsınız 😊
Tugcemrem merhabalar bende dün ve bugün başladı sanki regl ağrısı gibi umarım kötü bir şey değildir
kivirciginannesi ben 5+5 gözüküyorum bakalım daha doktora gitmedm
elfcaglar1 Ben de 7+5 günlüğüm bende acilden öğrendim kasıklarım aqriyordu gittim hamile olabilirim dedim test yaptılar cikti
elfcaglar1 sizde qiderseniz yaparlar bence
Sat 15 mart uygulamaya gore 5+0
Acilde doktora gittim az once mini minnacik kese gorundu cok sevindim🥰
2 mayis aksami sıkısık gel kalp atislarina bakalim dedi onuda duymak nasip olur insaAllah
Fadimeeeeeee bende istiyorum Ama daha kaldı yapmam 😢
Banu26es yok canım benim. Biraz daha beklemek istiyorum. Normal regl günüm 20 nisan. Yarınıda atlatayım verecem kan.
Banu26es seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim😢
BegumBektas benim de 5 marrtı 6 hafta gösteriyor ama öyle değiliz geç döllenme olmuş 🐣 kesemizi gördük çok şükür bugün 🙈
Cagla-91 günümüz aynı sayılır. Benimde son adetin ilk günü 21 mart. İnşallah sağlıkla gelirler🙏🏼😍
Edali87 hahajahhahahahha