sakikrat aynı da yaştayız 😂😂😂😂😂😂
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Sizde hep kabus görüyo musunuz her gece kötü kötü rüyalar görüyorum yaa
Yaren_yavuz_54 beeenn 🤗🤗
hlmaydogdu bende çok fena aşırı kramplar giriyor 4+4 ün
Nurane884 bendede 1065 çıktı 4 haftalık
yildizkanall inşallah 🙏 beklemek çok zor gerçekten
kivirciginannesi merhaba benimde sizle haftam aynı bugün 4+2 4+0 da kan testi yaptırdım beta 265 çıktı doktora da haftaya randevu aldım kese için
15 Nisanda doktora gittim keseyi gördük. 2 hafta sonraya tekrar çağırdı. Bir gün önceki beta değerim 2562ydi.
gmzsdt ay ne güzel ben 30 Nisan’da randevu aldım hem keseyi görürüz hem kalp atışını duyarız inşallah 🥰 ilk başta erken gittiğim için keseyi de görememiştik
- Düzenlendi
Betfer ben diplere boya gelmeyeceği için zarar vereceğini düşünmüyorum bir sonraki kontrolümde doktoruma sorup bitkisel boya ile yaptırmayı düşünüyorum
merveosman2627 evet cnm daha garanti olur bence de ay sonu git şimdi gidersen kalp atışını duymazsa tekrar çağıracak
Sude-96 bende önümüzdeki Pazartesi gidicem doktora canım
Günaydın yeni anneler 🥰 4+3te karından kese görülmüştü 6+3te kalp atışı için çağırdı doktorum. Bana biraz erken geldi korkuyorum gittiğimde duyamazsam diye 😆 6+3 gibi duyan var mi acaba???
Dilarademir bu bendede oluyor hep gece yarısı başlıyor sabaha karşı geçiyor 😒
Kizlar merhaba . Ben beş haftalık uygulamaya göre gebelik var ama hala ultrasonda görünmedi beta değeri de 123.3 çıkmıştı 12 Nisan da bu normal mi ?
Nslhnycl bende 16 mart