• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

kivirciginannesi merhaba benimde sizle haftam aynı bugün 4+2 4+0 da kan testi yaptırdım beta 265 çıktı doktora da haftaya randevu aldım kese için

kivirciginannesi

15 Nisanda doktora gittim keseyi gördük. 2 hafta sonraya tekrar çağırdı. Bir gün önceki beta değerim 2562ydi.

gmzsdt ay ne güzel ben 30 Nisan’da randevu aldım hem keseyi görürüz hem kalp atışını duyarız inşallah 🥰 ilk başta erken gittiğim için keseyi de görememiştik

Betfer ben diplere boya gelmeyeceği için zarar vereceğini düşünmüyorum bir sonraki kontrolümde doktoruma sorup bitkisel boya ile yaptırmayı düşünüyorum

gmzsdt merhaba kese normal ultrasonla mı göründü vajinal ultrasonla mı. Benim de tarihlerim sizinle aynı da benimki normal ultrasonda görünmedi

Ebrusymn Allah nasip etmiş görecek günü varmış demek ki üzülmeyin lütfen ❤ beraber büyüyecekler işte napalim

Günaydın yeni anneler 🥰 4+3te karından kese görülmüştü 6+3te kalp atışı için çağırdı doktorum. Bana biraz erken geldi korkuyorum gittiğimde duyamazsam diye 😆 6+3 gibi duyan var mi acaba???