Cagla-91 çıkmaz inşalllahhhhh
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
kivirciginannesi merhabaaaa, bende bugün öğrendim 🙈 Sanırım 25 günlük uygulamaya göre kan tahlilimde 57 çıktı daha minicik 🤭 Tekrar kan vermem gerekiyormuş 2 gün sonra sanırım bilgisi olan varmı acaba
Cagla-91 korkma canm hayrlisi inşallah kendine sitres yapma haber mutlaka beta kaç cktgini
gmzsdt anladım 10 Mart kese göründü yazmissn ya ondan sasrdm
Merhabalar yenı katıldım 🙈🙈🙈Kasıklarınızda agrı oluyormu acaba merdıven çıktığımda yada çok ayakta kaldığımda kasıklarım agrıyor batma seklınde
senaagc benımde 25 şubat adet tarıhım bende gerıden gelıyorum suan uygulamaya göre 7+3 olduk ama doktor dahaz dıyo ben sadece keseyı gordum 30 nisanda bebeği ve kalp atışını duyarız dedı
İlk gebeliğim 5 haftalık mide bulantısından,mide yanmasından ve istifrafan ölüyorum.Benim gibi olan varmı
Yaseminkosar22 4 haftalk saylmiyomu
Ayseyavuz 3 hafta olarak sayılıyo beta 422 çıktı çünkü
Yesim_62 Bende 5. Haftamda gordum o kanamayı progestan kullaniyorum ama bugun çalıştığım hastanede gösterdim olabilir boyle seyler yeslesme kanamasidir dedi doktor
Tugcemrem benimde oluyo normal dendi 🙃
Allahımm daha dun buraya kalbını duyana kadar tedirgin olacam diye yazmstm. 26sında olan randevuya rapor almak ıcın bugun gıttım gelmsken duyalım o zamam dedı doktor 🥳 duydukkk duydukkkk oyle guzel bı ses kııı allahımmm kurban olım sen olmayanlara da nasip et 🙏 cok sukur Rabbıme cok sukur.
Serenibo33 çok mutlu oldum inşallah sağlıkla dünyaya gelirrr 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Merhaba anne adayları 👶🏼😇 benim en son regl tarihim 7 mart’tı . 4 Nisan itibariyle regl geçikmem başladı. 7 nisan’da tahlil yaptırdım 123.12 çıktı . 6-7 gün sonra tekrar test yaptırdım 1050 çıktı bu değerlere göre program 6. Hafta olarak gösteriyor🧿🙊🙏 yarın doktor randevum var bakalım hayırlısı inşallah neler olacak bekliyoruz 😇🙏🧿 sizleride tebrik ederim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah, sevgilerimle
Kumsal-95 sizle aynıyız bende 2 Nisan da transfer oldum 12 sinde 300 değerle öğrendim. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucaginiza alırsınız 😊