• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Cagla-91 korkma canm hayrlisi inşallah kendine sitres yapma haber mutlaka beta kaç cktgini

Mervenurs merhabaaa hayırlı olsun canım aramıza hoş geldinnnnn 🤰😂 2 güne bir kan ver 2x olması lazım sağlıklı bir gebelik ise 🐣

gmzsdt anladım 10 Mart kese göründü yazmissn ya ondan sasrdm

Banu26es aynen bende öyle evhamlıyım bana da fitil verdi sabah akşam yap dedi bakalım Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah 🙏

senaagc benımde 25 şubat adet tarıhım bende gerıden gelıyorum suan uygulamaya göre 7+3 olduk ama doktor dahaz dıyo ben sadece keseyı gordum 30 nisanda bebeği ve kalp atışını duyarız dedı

Yesim_62 Bende 5. Haftamda gordum o kanamayı progestan kullaniyorum ama bugun çalıştığım hastanede gösterdim olabilir boyle seyler yeslesme kanamasidir dedi doktor

Allahımm daha dun buraya kalbını duyana kadar tedirgin olacam diye yazmstm. 26sında olan randevuya rapor almak ıcın bugun gıttım gelmsken duyalım o zamam dedı doktor 🥳 duydukkk duydukkkk oyle guzel bı ses kııı allahımmm kurban olım sen olmayanlara da nasip et 🙏 cok sukur Rabbıme cok sukur.

Merhaba anne adayları 👶🏼😇 benim en son regl tarihim 7 mart’tı . 4 Nisan itibariyle regl geçikmem başladı. 7 nisan’da tahlil yaptırdım 123.12 çıktı . 6-7 gün sonra tekrar test yaptırdım 1050 çıktı bu değerlere göre program 6. Hafta olarak gösteriyor🧿🙊🙏 yarın doktor randevum var bakalım hayırlısı inşallah neler olacak bekliyoruz 😇🙏🧿 sizleride tebrik ederim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah, sevgilerimle