- Düzenlendi
Merhaba kızlar. Bu gece 4+0 oldum uygulamaya göre. Cuma günü beta değerim 39 du. Regl günüm 20 nisan. İnşallah yükselir. Sizin değerleriniz kaç nasılsınız?
Merhaba kızlar. Bu gece 4+0 oldum uygulamaya göre. Cuma günü beta değerim 39 du. Regl günüm 20 nisan. İnşallah yükselir. Sizin değerleriniz kaç nasılsınız?
kivirciginannesi kimse yok mu🙁
Bnde bu Sabah yaptım SLK ckti ama belliydi tahminen 4 haftalk
Ayseyavuz benimde öyleydi. Pazartesi tekrar kan baktıracam. Regl günn ne
kivirciginannesi bende bugün tekrar baktırdım canım acilde. ☺️ Doktor kan almışken bütün değerlerine bakalım dedi.
kivirciginannesi bnm adet dongum 40 gün olduğu icn ay sonnda olcaktm
Ama son adt baslangcm 20 mart
[silindi] acile gidip gebelik testi yaptırmalı işten ne dedin ve muayene oldun
kivirciginannesi Allah gönlünüze göre versin 🍀
Bende 4hafta5 günlük uygulamaya göre, son adet tarihim 16 mart. Perşembe beta 134 çıktı haftaya çarşambaya randevu aldım 🤗 10 aylık kızım var bide
[silindi] acilde nasıl yaptırdınız
2kizanasi aynıyız resmennn ama benim adet döngüm çok uzun olduğu için küçük diye tahmin ederiyormuşsun kasık ağrınız var mı
kivirciginannesi merhaba benim regl günüm 20 şubat ama doktora gittiğimde geç döllenmeden dolayı henüz 4 buçuk haftalık olduğunu söylemişti. Doktora gitmemin üzerinden 1 haftayı geçti yani bebek bugün 6+0 ama bi dahaki randevuda kesinleşicek yani haftaya 🥲
Benim 6+2 mide bulantilarim başladı en fecisi buymuş
elfcaglar1 olmaz mı 5+1 ağrı kramp hepsi var
[silindi] oh ne güzel. Sonuçların nasıl canım
Ayseyavuz benim 21. Kan verdin mi
Gkcm ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsunuz ben karar veremedim 😭 yarın bi daha kan vericem 80-154 çıkmıştı bir buçuk gün arayla 😂
2kizanasi sağlıkla gelsin inş. Benim son adetin başlangıcı 21 Mart. Geçen sene kimyasal yaşadım o yüzden sevinemedim bile aslında. Pazartesi tekrar kan verecem inş yükselir değerim
Minnakbiranne1 😯😯 çok şaşırdım. Beta degerini kaçla öğrendin
Umayakkaya ben halen kendimi hamile gibi hissedemiyorum. Yine kimyasal gebelik olacak korkusu var. Allaha bıraktım artık🙁 keşke midem bulansa da bebeğim tutunsa