kivirciginannesi 5 hafta 5 gunluktu uygulamada
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Kvsrbdr bende cuma yaptırdım bana bişey demedi
kivirciginannesi merhaba ben ayın 3undr asılama oldum asilamadan 12 gün sonra beta HCG 65.37 çıktı bu uygulamaya göre 4+2 haftalık diyor yarın yine kan vereceğim.insAllah değer artar
Gamze_nur06 inşallah kuzum görürsün sağlıkla alalım miniklerimizi 🥰
- Düzenlendi
Merhaba bende yeniyim aranızda. 7 yaşında oğlum var. Şimdi ikinciye hamileyim. En son reglimin ilk günü 13 mart programa göre 5+1 im pkos hastasıyım geçen sene nisandan beri deniyorduk kısmet bu seneye ve tam doğum günü günümde öğrenmek nasip oldu :) 16 Nisan. Çoook silik çıktı ikinciye birdaha yaptım 17 nisanda biraz daha net çıktı. O gün kan testi yaptırmaya gittim değerim 30,32 henüz çok yeniymiş. Kendimi hiiç hamile gibi hissetmiyorum 10 gün sonra birdaha çağırdı kan testi yapacak yine. İdrarda nasıl çıktı bukadar erken şaşkınım :)
Kvsrbdr verdim canım 2259du cuma günü
Derinim2203 evet yaptirdim 3609 cıktı
Merhaba arkadaşlar ben bugün 6 hafta oldum şeffaf kahverengi akıntı geldi normal mi acaba
Benim adetime göre 7 haftalık ama doktor 6 haftalık dedi
Yesim_62 canım düşük tehileken olabilir bence acile git inşallah yoktur
Son adet tarihim 6 mart 🙂 6+2 olcaz adetime 6 qun kala beta degerim 35 di adet olmam gereken gunde 468 di
6 +6 yiz yarin kalp atisi icin gidecegiz öncesinde bebegim gozukmedi 7 haftada kalp atisi duyulur dendi .)
Bizde 5+2 tiz doktora gittik normal dedi ama hiç belirti yok korkuyorum boş gebelik olmasından.
Yagmurgms benimde kese ve bebek gorundu ama kalp atisi icin erken dedi 2 hafta sonrasina randevu verdi 8 haftalik olucaz inşallah duyariz bebislerin kalp atişlarini 🤗
Ben 4,5 aylık gebeyim kusmalarım hala durmadı