• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Babymom23 evet maalesef artışın düzenli değil bende aynı durumu yaşadım Allahım sabır versin inşallah artışın düzelir 🤲

Beta 1120 çıktı bugün. Ultrasonda kese görünmedi daha erken mi kese için acaba. Bi de progestan verdi herkes kullanıyor mu bu ilaçtan ne ise yarıyor. Doktordan pek memnun kalmadım sorularıma cevap vermedi doğru düzgün😒

Piremses0 yok maalesef vermedi araştırma hastanesi olunca iki cümle laf edip gönderiyor buradakiler

ben progestan kullanıyorum düşük önleyici bide rahmini keseni sıkı tutuyor ondan veriliyor düşük tehlikesi gördüyse vermiştir doktor 880 beta vardı bende görünmüştü belki de erkendir senin içinde Cagla-91

Ya siZinde karnınız şiş mi kocaman göbeğim var nasıl oldu anlamadım aynı kilom bi şey de yemiyorum göbeğim

tgbbor Düzelme ihtimali varmı ki İnşAllah ya alttan mueyene ile gebelik kesesine benzer kese gördüm dedi ama artış düzensiz işte 😟

Merhaba 🥰 benim de son adet tarihim 24 mart bu gün 3+6 olduk. Geçen hafta çarşamba günü ayın 14 ünde kan testi yaptırdım ve beta hcg 230 çıkmıştı. Bu gün tekrar test yaptırdım ve beta 3370 olmuş haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum 😍

Damlanurrr Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah 💙 Bende perşembe günü gideceğim kalp atışı için. Bende mide bulantısı ve kasık ağrısı ile uğraşıyorum şimdilik

Babymom23 benim de ilk gebeliğim de düzensiz artışım vardı kanamam da vardı üstten muayenede gördü keseyi normale döndü ama düşük yaptım şimdi tekrar 5 haftalık hamileyim artışlarım çok düzenli keseyi yine gördü ama dün bunda da kanamam başladı yatıyorum 😔

mhndshnm kız ne kadar ortak noktamız var bende Ankara mamaktayım pko vardı bendede 5 Mart adet günüm kesemizi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez ama 😊😍🤲🏻