4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Kızlar kasık ve bel ağrısı yaşayan varmı ? 😊
kivirciginannesi canim benim de silik cikmisti. Regl icin kullandigim uygulamaya gore 3 gun geciktim oyle yaptim uygulamayi indirdigimde 3+5 diyodu. Ben bi hafta bekleyip saglik ocaginda kan verdim beta 175 cikti :)
Beta 1120 çıktı bugün. Ultrasonda kese görünmedi daha erken mi kese için acaba. Bi de progestan verdi herkes kullanıyor mu bu ilaçtan ne ise yarıyor. Doktordan pek memnun kalmadım sorularıma cevap vermedi doğru düzgün😒
Piremses0 yok maalesef vermedi araştırma hastanesi olunca iki cümle laf edip gönderiyor buradakiler
Kelebekkk80 çok teşekkür ederim canım banada fikir olur ne zaman gitsem diye biraz sabırlı olabilsekkk :)
Ya siZinde karnınız şiş mi kocaman göbeğim var nasıl oldu anlamadım aynı kilom bi şey de yemiyorum göbeğim
tgbbor Düzelme ihtimali varmı ki İnşAllah ya alttan mueyene ile gebelik kesesine benzer kese gördüm dedi ama artış düzensiz işte 😟
Anlbsra dun duydum canim kese de göründü kalbide dinledim
Merhaba 🥰 benim de son adet tarihim 24 mart bu gün 3+6 olduk. Geçen hafta çarşamba günü ayın 14 ünde kan testi yaptırdım ve beta hcg 230 çıkmıştı. Bu gün tekrar test yaptırdım ve beta 3370 olmuş haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum 😍
kertenkelebek canım Cumartesi gün ki koyuydu bugünki silik😢
Damlanurrr Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah 💙 Bende perşembe günü gideceğim kalp atışı için. Bende mide bulantısı ve kasık ağrısı ile uğraşıyorum şimdilik
- Düzenlendi
Minnakbiranne1 benm 23 subat son adet tarihim bebek 7+3 bi yanlıslık olmasın kalp atısını 6+5 te duydum
kivirciginannesi benim ki de çok silikti istersen atarım ona takma kafanı adetin gecikti mi senin