cocoblog ah ahh zaman geçmek bilmiyor 😊
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Merhaba! Hanımlar ya ben ara ara adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum oluyor mu size de 5+6 haftadayız
Miniklerinogretmeni
bende bazen oluyor. 5+1 bende🙏🏻 Daha çok belim ağrıyo, kasıklar bazen sancıyo. Genelde belde oluyo bende. Ama doktor normal diyor. Her hamilelikte farklı oluyor 🌸💕Allah sağlıcakla nasip etsin 🌸
Miniklerinogretmeni ara ara değil tam 2 haftadır çekiyorm. 5 haftalığım.
Cagla-91 geçer inşallah zamanla yaa
kivirciginannesi bende 5veya 6 haftalık uygulamaya göre geçen cuma emin olmak için tekrardan sağlık kabininde test yaptırdım doğru çıktı en son beta değerim 156ydi, umarım gönlünüze göre olur her şey ❤️
kivirciginannesi bende geçen hafta öğrendim beta 1453 çıktı şuan 5 hafta 3 günlük gebeyim ama kesem gözükmedi kızlar çok tedirginim inşallaj bir sıkıntı yoktur
Kindersupries 6 haftalık oldgunzda alın randevuyu bnce . Bnde 6+3 hamileyim keseyim gördük 2 tane . 8 hftalik olnca tekrar gtcem kalp atisinida duyarım insallahh
06yonca cuma günü keseyi görmeye çağırdı inşallah görürüm
Seymakara20 sıkıntılı düşünme canım daha geç görenler var
Umayakkaya doktorum bana onzyd 8 mg ağızda eriyen tablet önerdi bugün kullandım iyi geldi
Merhabalar kızlar dün beta baktırmıştım 53 tü ve doktor kimyasal olabilir çarşamba tekrar kan ver demişti. Kanamam başladı şu an adet yani. Yarın tekrar kan vermeme gerek var mı sizce ? Ben şahsen gitmeyi düşünmüyorum da yardımcı olur musunuz ?
Derinim2203 biz gördük 4 hafta 3 günlükken çok şükür kalp atışınıda gördük haftaya dinlemeye gideceğiz inşallaahhhh 🙏🙏🧿🧿🧿🧿