• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Mericiik hastalığın bitince git değerin sıfırlanmış olsun sonra tekrar hamile kalmaya bak ben kimyasal gebelikten iki ay sonra hamile kaldım çok şükür şuan hamileyim

Meryem_25

Meryem_25 benimde dün kanamam başladı koyu kahverengi, çok korktum apar topar hastaneye gittik. Yerleşme kanaması dedi doktor. Çok şükür 🙏 Dikkat edilmesi gerekiyormuş ama normalmiş kahverengi lekeler. Benimde bulantı kusma bi şikayetim yok. Bence şanslıyız olumsuz düşünmeyin ♥️🧿

Kızlar merhaba 🤚🏻 Gebelik belirtileriniz kacıncı haftada basladı bulantı aşerme vs yada benim gibi hiç bir belirtisi olmayan varmı kendimi cok tuaf hissediyorum

Kızlar ben sadece folik asit kullanıyorum progesteron yazmadı doktor bana başka bişey kullanmamız lazım mı

Aslhn18 ne kadarlık canım bende sadece ağrı var belimde arada bacağımda ve kasığımda 4+4 üm

Aslhn18 daha yeni gördük keseyi ama ne bulantı ne bas dönmesi hiç bişe yok sadece kasık ve bel ağrısı göğüs hadsyieti var

Fatmakara97 aynı bende 4+4 daha dr gidemedim calışıyorum cuma nasipse arada kasıkta sızı oluyor sadce basım agrıyor sürekli ama onun dışında yok erken diye galiba