• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Merhaba 🥰 benim de son adet tarihim 24 mart bu gün 3+6 olduk. Geçen hafta çarşamba günü ayın 14 ünde kan testi yaptırdım ve beta hcg 230 çıkmıştı. Bu gün tekrar test yaptırdım ve beta 3370 olmuş haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum 😍

Damlanurrr Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah 💙 Bende perşembe günü gideceğim kalp atışı için. Bende mide bulantısı ve kasık ağrısı ile uğraşıyorum şimdilik

Babymom23 benim de ilk gebeliğim de düzensiz artışım vardı kanamam da vardı üstten muayenede gördü keseyi normale döndü ama düşük yaptım şimdi tekrar 5 haftalık hamileyim artışlarım çok düzenli keseyi yine gördü ama dün bunda da kanamam başladı yatıyorum 😔

mhndshnm kız ne kadar ortak noktamız var bende Ankara mamaktayım pko vardı bendede 5 Mart adet günüm kesemizi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez ama 😊😍🤲🏻

aaac61 Henüz belli değil ama artış düzensiz diye şüpheleniyor doktor

tgbbor Umarım geçer Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 Hepimiz güzel haberler alırız İnşAllah bu mübarek günlerde 😟 Sağlıcakla kalın

ebrualtnn

Çok şüküürrr🙏🏻🙏🏻❤️❤️ İnşAllah sorunsuz bir gebelik geçiririz 🥰Bende şimdi 5+1 uygulamaya göre. Bakalım inşAllah ben de 10 güne falan gidicem ultrasona kalp atışı ve kese için🙏🏻❣️

Meryem_25

reglime 1hafta kala lekelenme olmuşdu kahverengi. Sonra olmadı, ara sıra yine çok az lekelenme oldu ama doktor yerleşiyor diye olduğunu söyledi. Şimdi yok lekelenme. İnsan bir şey görünce huzursuz oluyor baya, ama her kesde farklı. İş arkadaşım 9ay regl görerek hamilelik geçirmiş 🤔

Piremses0 Aaa süper denk gelmiş 😅 neden 2 hafta sonra gidiyorsun? Ben tam 7. Haftada gideyim dedim

mhndshnm amin canım benim hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza minik mucizelerimizi 🤲🐣