Nigarhacizade aminn inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin ❤️❤️🥰🥰 biz de hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruzz😍
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Selinniles bizde bilmiyoruz maalesef
cocoblog ah ahh zaman geçmek bilmiyor 😊
Merhaba! Hanımlar ya ben ara ara adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum oluyor mu size de 5+6 haftadayız
Miniklerinogretmeni
bende bazen oluyor. 5+1 bende🙏🏻 Daha çok belim ağrıyo, kasıklar bazen sancıyo. Genelde belde oluyo bende. Ama doktor normal diyor. Her hamilelikte farklı oluyor 🌸💕Allah sağlıcakla nasip etsin 🌸
Miniklerinogretmeni ara ara değil tam 2 haftadır çekiyorm. 5 haftalığım.
Cagla-91 geçer inşallah zamanla yaa
kivirciginannesi bende 5veya 6 haftalık uygulamaya göre geçen cuma emin olmak için tekrardan sağlık kabininde test yaptırdım doğru çıktı en son beta değerim 156ydi, umarım gönlünüze göre olur her şey ❤️
kivirciginannesi bende geçen hafta öğrendim beta 1453 çıktı şuan 5 hafta 3 günlük gebeyim ama kesem gözükmedi kızlar çok tedirginim inşallaj bir sıkıntı yoktur
Kindersupries 6 haftalık oldgunzda alın randevuyu bnce . Bnde 6+3 hamileyim keseyim gördük 2 tane . 8 hftalik olnca tekrar gtcem kalp atisinida duyarım insallahh
06yonca cuma günü keseyi görmeye çağırdı inşallah görürüm
Seymakara20 sıkıntılı düşünme canım daha geç görenler var
Umayakkaya doktorum bana onzyd 8 mg ağızda eriyen tablet önerdi bugün kullandım iyi geldi