• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Meryem_25 merhaba benimde 5+1 epey yakinmisiz bende de bulanti yok.Ilk haftalarda acayip uyku bel agrisi ve halsizlik vardi simdilerde daha iyiyim ben de bir tek sey basladi ya huzursuz bacak sendromuu😛dolasim genisledigi icin sanirim bir de tansiyonum dusuk epey surekli tuzlu istiyorumm ve susuyorum

Buketsarac merhaba evet çok yakınız 🥰 bende de aşırı ağız kuruluğu var baya da su içiyorum aslında neden kaynaklı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Kanamanız oldu mu sizinde birde 1 hafta sonra kalp atışı için gideceğim bulantım kusmam felan yok hiç tek şikayetim şişkinlik gaz sizde nasıl bilmiyorum ama kalp atışını duyamıcaz diye korku var içimde şikayetim olmadığı için böyle bi düşünce sardı kafamı 🥺

kivirciginannesi Bende gebeliğimi on gün önce öğrendim beta HCG testim 25, çıktı iki gün sonra tekrarladım 50* çıktı normal seyrediyor dedi. Fakat üzerinden bir hafta geçti tekrar baktı binlerde olması gerekirken değerim 500 çıktı doktor dış gebelik olabileceğini söyledi yada sağlıksız gebelik olabilir dedi dört gün sonra tekrar bakıcak dualarınızı eksik etmeyin tam sevinmişken yıkıldık Hayırlısı böyleymiş demek ki bakalım.

Kcitop adet dongun biteli çok oldu canım ben de bi doktora sordum rahminiz büyüyor bebek yerleşiyor dedi

Nigarhacizade bugün doktora gittim uygulamaya göre 6+6 idim fakat 7+2 olduğumu söyledi çok şükür keseyi bebeği gördük kalp atışını dinletmedi doktor bebeğe herhangi bir etkisi olmaması için sadece gösterdi yarın da sağlık ocağına testler için gidicem inşallah 🥰🥰 inşallah testler de temiz sorunsuz çıkarsa biraz daha hafifleyeceğim

hlmaydogdu dış gebelikte 2 katından daha az artış oluyor senin 2 katını da geçmiş dış gebelik olduğunu sanmıyorum ama bu değerde de kesenin gözükmemesi ilginç gerçekten Allahım hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah

cocoblog merhaba canim kese günü beta vermedim ama keseden beş gün önce betam 287 idi. Eger iki katı şeklinde artiyorsa o gün sanırım 1500-2000 olmuştur diye düşünüyorum

Babymom23 evet maalesef artışın düzenli değil bende aynı durumu yaşadım Allahım sabır versin inşallah artışın düzelir 🤲

Beta 1120 çıktı bugün. Ultrasonda kese görünmedi daha erken mi kese için acaba. Bi de progestan verdi herkes kullanıyor mu bu ilaçtan ne ise yarıyor. Doktordan pek memnun kalmadım sorularıma cevap vermedi doğru düzgün😒

Piremses0 yok maalesef vermedi araştırma hastanesi olunca iki cümle laf edip gönderiyor buradakiler

ben progestan kullanıyorum düşük önleyici bide rahmini keseni sıkı tutuyor ondan veriliyor düşük tehlikesi gördüyse vermiştir doktor 880 beta vardı bende görünmüştü belki de erkendir senin içinde Cagla-91