• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

SeydaNurr02 uygulamaya göre şuan biz 7+5deyiz ama 1 hafta geriden geliyormuşuz geç döllenmeden dolayı yani 6+5 5 gün önce gittigimde kalp atışını duymadık 10 gün sonrasına randevu vermişti siz ne yaptınız? Duydunuz mu? Panik yapmayın her bebek farklı oluyor 9. 10. Haftada bile duyan var

senaagc son adet tarihimi bilmiyorum 6 hafta 4 günlüğüm demin kalp atışlarını duydum

Yagmr000 daha erkn cnm keseyide gremezsn saglk ocağında veya hastanede kan değerlerine baktr drm

Arkadaşlar bugün doktora gittim ultrason en üsteki küçük şey bebek ama altaki kist çökmüş büyük doktorum umutlu konuşmadi ağrim çok olursa budahile yapilcak ameliyet dedi guatr çikti 3.13 bir bakanilirmmisiniz

Piremses0 Ben kullanıyordum ama çok dua ettim Allah’ım bana bir miyde bulantısı ver ben sigara kullanmiyim dedim ve çok şükür 1 ay oldu içmiyorum cnm

Çok fena grip olmuşum kızlar ve boğazım ağrıyor, 6+5 günlüğüz ne kullanabilirim ne yapabilirim iştah desen zaten yok yemek kokusu aldıgım an midem bulanıyor😢

Susamsmom1 bizimkide öyle bakalım haftaya pazartesi gidicem hayırlısı olur inşallah 🙏🏻

Derya2021 canım hiç korkma aynı benimde öyleydi geç döllenmeden dolayı keseyi gördük icinde kücük bebegide gördük kalp atısını duymamız kaldı bizimde 26 nisanda gidicem bende

Mervenurns bende aynı ilaç verdi o kadar bu vıtamın su vıtamın içesim yok kı bu kdar halsızlık mıde bulantısı olamaz yatagımı bıle duzeltemıyorum canım sende bel agrısı sırt agrısı var mı