SeydaNurr02 uygulamaya göre şuan biz 7+5deyiz ama 1 hafta geriden geliyormuşuz geç döllenmeden dolayı yani 6+5 5 gün önce gittigimde kalp atışını duymadık 10 gün sonrasına randevu vermişti siz ne yaptınız? Duydunuz mu? Panik yapmayın her bebek farklı oluyor 9. 10. Haftada bile duyan var
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Yagmr000 daha erkn cnm keseyide gremezsn saglk ocağında veya hastanede kan değerlerine baktr drm
elfcaglar1 çokk teşekkür ederim inşallah ❤️
Nigarhacizade çok teşekkür ederim sağolun 🥰
Piremses0 Ben kullanıyordum ama çok dua ettim Allah’ım bana bir miyde bulantısı ver ben sigara kullanmiyim dedim ve çok şükür 1 ay oldu içmiyorum cnm
Çok fena grip olmuşum kızlar ve boğazım ağrıyor, 6+5 günlüğüz ne kullanabilirim ne yapabilirim iştah desen zaten yok yemek kokusu aldıgım an midem bulanıyor😢
Susamsmom1 bizimkide öyle bakalım haftaya pazartesi gidicem hayırlısı olur inşallah 🙏🏻
5 haftalıkken folik asit kullanılması gerekiyor mu
🥰🙏🏻İnşAllah güzel haberlerini bekliycez
Mervenurns bende aynı ilaç verdi o kadar bu vıtamın su vıtamın içesim yok kı bu kdar halsızlık mıde bulantısı olamaz yatagımı bıle duzeltemıyorum canım sende bel agrısı sırt agrısı var mı
Kizlar 5+5 haftadayim
11 mart son regl tarihim
11 nisanda 139dus beta hcg dun yaptiedim 820 cikti artis yavas sanki dis gebelik olabilir mi sizce
ElifNbglsahin tamam canım öyle yapayım