• Öneri
  • İftar Menüleri 🍽 💁🏼‍♀️

Zezz doğru canım ben cekileyim sen adminle uğraş niye bu postu paylaşmış onun hesabını sor

Arkadaşlar hamileyken yemek yapmak Sizede zor geliyormu ben aşırı zorlanıyorum açıkcası sürünerek yapıyorum üstüne diş ağrısı cabası çok zor 😞

@Rahime63_63 Bende sizin gibiydim. Her zaman ağlardim. Ben beyaz ekmegi kestim ve her sabah aç karnina 4-5 kasik zeytinyagi içtim. Oyle duzeldim. Allah yardimciniz olsun. Cok zor bir durum Rabbim sifa versin.

HappyMom
    Şehriye çorbası
    Keşkek
    Salata
    Hoşaf
    Kürdan kebabı
    Pilav 💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️😅

Rahime63_63 canım Antep Fıstığı da felaket çalıştırıyor bi dene istersen

Tarhana çorbası
    Zeytinyağlı bamya
    et sote
    patates kızartması
    makarna
    salata
    bide yaş pasta yaptım
    ilk güne fazla abarttım sanırım ama 😁 😂😂😂😂😂

Bussbus

Zezz tamam.yok özel hayatından dikkat ediyorsun diyelim bu başlığın iftar menüsü olduğunu görüyoruz dimi ozaman diyebiliriz ki heeaa tamam burası beni biraz şallar en iyisi okumamak lazım menüleri okuyalım sonra ah vanim çekti günah degilmi ben senin aldıklarını belki yiyemiyorum durumu yapıyoruz gerek varmı yok

• Zezz bunu yanıtladı.

Bussbus bu bloka gerek yok bu benim dusuncem ve bu programa yazdim sanane onanee kimene..yarin sofra reklamida yaparsiniz…nedir diye ne defildir diye her basliga girebilirim…. kimene

Deryalbr ben buna tepki verdim ve kisi acsa bu basligi vermem ugrasmazdim cahille ugrasana kadsr caliyi dolas demisler..o da degil bana ters gelen seylerde cvp veriyorum bu ladar geri vi toplum olamayiz….kadin cok guzelim harikayim kocam herseyimi onume getirr fakat telefonda baska videolara bakiyo diyo…bu nedir allah askina..paspas degilim vs…diyo…
      Ben paspalkan kocam ben ile ilgilenmiyorsa bakimli ikrn hic ilgileesin dedim.. bunlarda garip hamileliktendir umarim kimse boyle sacma seylere takilmiyprdur

Krizantem_ size katılıyorum şuan bu posta akşama ne yapsam karar veremediğim için girdim bana faydası olacak inşaallah valla canı çeken olur diyenler intagrama da girmesinler görsel daha fazla iştah kabartıyor

Mshde_123 inşallah canım ☺️ Ramazan da herkes tutuyor tutuluyor borca kalınca zor oluyo vala