Bende bugün
Kuru fasulye
Pilav
Salata
Islak kek💛
İftar Menüleri 🍽 💁🏼♀️
Yoğurt çorbası pizza
Etli nohut
Şehriye çorbası kıymalı
Tavuklu bulgur pilavı
Mantı
Salata
Fanta
Fatmaibrahim Okurken gut hastası oldum, hepsi etli çok ağır olmaz mı?
Bugün ki menüm Mercimek çorbası biber dolması içecek yoğurt vs dünden de güllaç var Allah kabul etsin herkesin orucunu 💜
Bizde de bugün börek çorba ve salata var
Mercimek çorbası
Makarna
Taze karışık dolma
Çorba dünden bezelye yemeğim var yanıma Kayseri yağlaması yapıcam🌸
Naciyeylmz merhaba bir kase yogurt bir yumurta sarisi 1 veya iki kasik unu cirpip 1 bucuk ltre suyla karisdiriyorum kaynamaya baslayinca icine yarim cay bardagi sehriye veya pirinc koyup o suda hasliyorum uzerine yag nane cok guzel oluyo 🥰 biz az tane seviyoruz istege gore yogurtta artirilabilir
Ezogelin çorba
Nohut yemeği
Pirinç pilavı
Semizotu salatası
Turşu ayran
alininannesiii kaç haftalıksınız bi ara ben de öyleydim yemeği geçtim yerimden kalmak istemiyordum buraya da yazmıştım hatta sonra geçti eskisi kadar kalmadı
Betuldoksan Cnm onun yörelere göre farklı ismi var bizimkiler mehir diyor haşlanmış dövmeyi soğuk yoğurtla karıştırıyorsun sarımsak ve nane koyuyorsun bitti klasik cacık mantığı yani :)
Lavinyaaaa Immm mehir 🥰 doğulu sun galiba :)
Bende niyetli değilim ama eşim ve kayınvalidem tarhana çorbası beyaz lahana sarması cacık karnıyarık tatlı güllaç ve paçanga böreği
Ezo gelin çorbası
Kıymalı yumurtalı ıspanak
Analı kızlı iyi iftarlar
Tarhana
taze bakla
salata ve yoğurt
tatlı yemiyoruz 😂
HappyMom yani kızlar bazılarımızın canı çekiyor olabilir ama bazen fikir oluyor öyle bakmak lazım . Bugün misafirmiz var lahana sarması fırında sebzeli kanat çorba ve salata olacak menüde .
Son 10 günüm tutamıyorum ama eşim için hep sevdiği şeyleri yapıyorum, bu akşam mercimek corbası viyana usulü patates salatası ve yanında tavuk shinitzel🐓
Yoğurt çorbası
Fırında tavuk patates
Yaprak sarması
Havuç tarator
Turşu ve ayran 🤲🏻🌼 Hayırlı iftarlar herkese
Düğün çorbası
Tavuk sote
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
Allah kabul etsin insallah Rabbim herkesin sofrasına bereket versin 🤲🏻