• Öneri
  • İftar Menüleri 🍽 💁🏼‍♀️

Zezz gereksiz yere aşırı tepki ve duyar kasıyorsunuz cidden manasız

HappyMom ilk gün zor geçse de tuttum rabbim kabul etsin 🤲🏻 Ezogelin çorbası tas kebabı pilav cacık salata 🥰 eşimde güllaç almış çok mu kaçırdım ne 😂

Zezz acil bilgi almak için kac defa yazdım birkere bile cevap gelmedi böyle saçma sapan postpar yüzünden boyle postlara binlerce yorum geliyo insan sinir oluyo sonucta burası bilgi alıp bilgi vermek için var

• Zezz bunu yanıtladı.

Mdnyldz çok teşekkür ederim ilk fırsatta deneyeceğim 😍

kubrabahadir ne mutlu size maşallah sipariş veren eş. Ben normal gün de bu soruyu kendime sormaktan yaşlandım🤦🏻‍♀️ hiç bir fikri olmaz söylemez yemek konusunda ramazanda menü olarak çıkarıyoruz daha zor.

Zezz fikirler farklılık gösterebilir ama başkasının fikrine hakaret etmek yada eleştirmek hoş değil mesela ben görür görmez merak edip baktım istemeyen girmez bakmaz okumaz yorumlamaz sayfa adminleri postu başlatıp sabitlemis bu eleştiri nedensiz 1 ay değil 1 yil boyuncada insanlar her akşam menülerini yazabilir bu fikir amaçlı olarak kullanılıyo sonuçta kimine yararli kimine yararsiz ama suçlayıcı konusulmamali

• Zezz bunu yanıtladı.

Varol123 burasinin onlarin kurdugu bi site bende bilgi amaç icin burdayim..kimseyi elestirmek degil as ernesi olan cani isteyip alamayan vardir..yemek yeri degildir buda bnm dusuncem..girdim post nedir baktim dusuncemivsoykedim ve ciktim birakin da paylasan kisi soylesin..sizle sikintim yok cvpta vermenize gerek yok

Busrasener43 anlatmaya calisiyorum lakin illa beni orucu hedef mi aldim sanir bilmezler…kendikerini alim sanirkar ana bu yazan aciz bilmeyen kul sanirlar galiba ama yanilirlar..

Niyetli değilim ama eşim için
            karnıyarık cacık pilav güllaç yaptım en sevdikleri yarına Allah Kerim 🙂

Zezz bilgileri öğrenmek deneyimleri paylaşmak gerçekten yararlı ve burada olması gereken o. Ama maalesef artık ayıp seylerı bıl söylüyorlar yanı bızene genıtal temızlıgını kıme nasıl yaptırdıgından kac yasında kadınlarız nasıl yapacagını az cok herkes bılır saçma saçma şeyler yazıp bosa başlık acmaya gerek yok

• Zezz bunu yanıtladı.

Yayla çorbası sulu köfte pilav salata yoğurtlu közlenmiş biber irmik helvası

Gzey123 benim doktorum dedi ki aç kalmamaya bak çünkü bebeğin nabzı yavasliyormus sen dikkat et bence