Gulsah94 Gzey123 bende 10+1 im doktorum tutabilirsin zorlanmadığın sürece dedi ama bugün öğlene kadar deniyim dedim ölüyordum açlıktan sizdede olmuyor mu ben çok fazla acıkıyorum ilk defa oruç yiyorum ya
Mom54544 Gulsah94 Bende çok acıktığım için tutamıyorum elim ayağım titriyo bı kaç saat sonra yemeyince
mrvylcn Gulsah94 doktorunuz gerçekten hamileyken oruç tutabileceğinizi mi söyledi? 😲 Çok ama çok şaşırdım! K. bakmayın ama o kişinin doktorluğunu sorgulamanızı tavsiye ederim. Ayrıca bir anne adayı nasıl onca saat içinde can taşırken aç susuz kalmanın normal olabileceğini düşünür aklım almıyor! Bebeğiniz doğdu diyelim 1 yaşında veya birkaç aylık sahurdan iftara aç susuz bıraktığınızı düşünmeniz bile yeterli olur aslında ama…
Gulsah94 islimkry bende öyleyim ya açlıktan uyuyamıyorum resmen biraz uyıyım zaman geçsin dedim yok kalk ye bişeyler Allahtan niyetsiz bi deniyim dedim olmadı 🙈
Gulsah94 Mom54544 aynı bende öyleyim demekki herkes aynı hissetmiyo hiç mide bulantım yok ama açlığa gelemiyorum 🤷🏻♀️
3prensesannesiii HappyMom et sote , pirinç pilavı ,cacık ,patlıcan salatası ,kırmızı mercimek çorbası , tulumba tatlısı 🥰
Melos2234 Fırında beşamel soslu tavuklu makarna yapıcaktım fırınım patladı bugün aç kaldık 😂bari kaynanama yavşiyim orada yeriz 😂
Cigdemmom Lalihhhh sahurda benimki çok pratik sadece zeytin peynir domates salatalık iki tane haşlanmış yumurta yeterli diyor 😅😅
Lalihhhh Cigdemmom bende yumurta muhakkak yapıyorum ama tok tutsun diye de 2 gündür illa bir hamur işi de yapıyorum , bugün de tost ve yumurta planım var 😀 git gide ağırlaşıyorum ileriki sahurlarda sadece yumurtaya döneriz bizde😁🙈
Sermec27 Bu akşamki menüm eşime sebzeli türlü pirinç pilavı Gebelik sekerim oldugu için benim benim menüm bulgur pilavı ıspanak haşlama et yanında salata 🥰
Edmrrr Zezz … OKUMA … silah zoruyla post mu açtırdılar sana … işiniz gücünüz yok saracak yer arıyorsunuz saçma sapan… herkes hamile burada ! baktım canın mı isteyecek okumadan geç ! cinslik yapmanın alemi yok …
Zezz Edmrrr sananeee….sanami kaldi bana cvp yazmak vsr git isine benim buhattabim degilsin…kime yazdi isem o verir