• Öneri
  • İftar Menüleri 🍽 💁🏼‍♀️

Bussbus bu bloka gerek yok bu benim dusuncem ve bu programa yazdim sanane onanee kimene..yarin sofra reklamida yaparsiniz…nedir diye ne defildir diye her basliga girebilirim…. kimene

Deryalbr ben buna tepki verdim ve kisi acsa bu basligi vermem ugrasmazdim cahille ugrasana kadsr caliyi dolas demisler..o da degil bana ters gelen seylerde cvp veriyorum bu ladar geri vi toplum olamayiz….kadin cok guzelim harikayim kocam herseyimi onume getirr fakat telefonda baska videolara bakiyo diyo…bu nedir allah askina..paspas degilim vs…diyo…
Ben paspalkan kocam ben ile ilgilenmiyorsa bakimli ikrn hic ilgileesin dedim.. bunlarda garip hamileliktendir umarim kimse boyle sacma seylere takilmiyprdur

Krizantem_ size katılıyorum şuan bu posta akşama ne yapsam karar veremediğim için girdim bana faydası olacak inşaallah valla canı çeken olur diyenler intagrama da girmesinler görsel daha fazla iştah kabartıyor

Mshde_123 inşallah canım ☺️ Ramazan da herkes tutuyor tutuluyor borca kalınca zor oluyo vala

Bu akşam menümüz mercimek çorbası- biber dolması- çoban salata

Lalihhhh ama sizin baya büyümüş bbek normal sizin acıkmanız ben daha 3 ay lık bile olmadı m o yüzden galiba ilk gün güzel geçti çok şükür

Aleynaezel kuzum doktoruna bi sor istersen çünkü benm bulantım ilk zamanlar daki değil kendimi iyi hissediyorum ilk gün de güzel geçti şükür

Bugun Kayseri yemeği yapıcam un köftesi nohutlu yanına pilavım var salata yapsam yeter🌸