İftar Menüleri 🍽 💁🏼♀️
Yayla çorbası sulu köfte pilav salata yoğurtlu közlenmiş biber irmik helvası
Gzey123 benim doktorum dedi ki aç kalmamaya bak çünkü bebeğin nabzı yavasliyormus sen dikkat et bence
HappyMom
Mercimek çorbası
Sulu köfte patates yemeği
Makarna
Bide hoşaf
Arkadaşlar saolun menüleirnizden aylık yemek listesi yaptım hergün ne yemek yapcam derdinden kurtuldum 😀😀
Rahime63_63 evet tabi ki hatta sağlık ocagında yazdırırsanız inanılmaz uyguna geliyor
Halenur-42 aynen öyle siz Konya’da mı yaşıyorsunuz ?
Arkadaşlar hamileyken yemek yapmak Sizede zor geliyormu ben aşırı zorlanıyorum açıkcası sürünerek yapıyorum üstüne diş ağrısı cabası çok zor 😞
minipanda hazır listeyi bizede at 😂
@Rahime63_63 Bende sizin gibiydim. Her zaman ağlardim. Ben beyaz ekmegi kestim ve her sabah aç karnina 4-5 kasik zeytinyagi içtim. Oyle duzeldim. Allah yardimciniz olsun. Cok zor bir durum Rabbim sifa versin.
Rahime63_63 canım Antep Fıstığı da felaket çalıştırıyor bi dene istersen
Tarhana çorbası
Zeytinyağlı bamya
et sote
patates kızartması
makarna
salata
bide yaş pasta yaptım
ilk güne fazla abarttım sanırım ama 😁 😂😂😂😂😂
HappyMom kuru fasulye
mercimek çorbası pilav kızarmış tavuk
Zezz tamam.yok özel hayatından dikkat ediyorsun diyelim bu başlığın iftar menüsü olduğunu görüyoruz dimi ozaman diyebiliriz ki heeaa tamam burası beni biraz şallar en iyisi okumamak lazım menüleri okuyalım sonra ah vanim çekti günah degilmi ben senin aldıklarını belki yiyemiyorum durumu yapıyoruz gerek varmı yok
Suhedaaaa1234 evet 🥰
04052016mh bende13+3 bu gün deneme amaçlı tuttum iyi geçti hamdolsun. İnşaAllah hep böyle devam eder.
Deryalbr ben buna tepki verdim ve kisi acsa bu basligi vermem ugrasmazdim cahille ugrasana kadsr caliyi dolas demisler..o da degil bana ters gelen seylerde cvp veriyorum bu ladar geri vi toplum olamayiz….kadin cok guzelim harikayim kocam herseyimi onume getirr fakat telefonda baska videolara bakiyo diyo…bu nedir allah askina..paspas degilim vs…diyo…
Ben paspalkan kocam ben ile ilgilenmiyorsa bakimli ikrn hic ilgileesin dedim.. bunlarda garip hamileliktendir umarim kimse boyle sacma seylere takilmiyprdur