• Öneri
  • İftar Menüleri 🍽 💁🏼‍♀️

Yayla çorbası sulu köfte pilav salata yoğurtlu közlenmiş biber irmik helvası

Gzey123 benim doktorum dedi ki aç kalmamaya bak çünkü bebeğin nabzı yavasliyormus sen dikkat et bence

Zezz doğru canım ben cekileyim sen adminle uğraş niye bu postu paylaşmış onun hesabını sor

Arkadaşlar hamileyken yemek yapmak Sizede zor geliyormu ben aşırı zorlanıyorum açıkcası sürünerek yapıyorum üstüne diş ağrısı cabası çok zor 😞

@Rahime63_63 Bende sizin gibiydim. Her zaman ağlardim. Ben beyaz ekmegi kestim ve her sabah aç karnina 4-5 kasik zeytinyagi içtim. Oyle duzeldim. Allah yardimciniz olsun. Cok zor bir durum Rabbim sifa versin.

HappyMom
      Şehriye çorbası
      Keşkek
      Salata
      Hoşaf
      Kürdan kebabı
      Pilav 💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️😅

Rahime63_63 canım Antep Fıstığı da felaket çalıştırıyor bi dene istersen

Tarhana çorbası
      Zeytinyağlı bamya
      et sote
      patates kızartması
      makarna
      salata
      bide yaş pasta yaptım
      ilk güne fazla abarttım sanırım ama 😁 😂😂😂😂😂

Bussbus

Zezz tamam.yok özel hayatından dikkat ediyorsun diyelim bu başlığın iftar menüsü olduğunu görüyoruz dimi ozaman diyebiliriz ki heeaa tamam burası beni biraz şallar en iyisi okumamak lazım menüleri okuyalım sonra ah vanim çekti günah degilmi ben senin aldıklarını belki yiyemiyorum durumu yapıyoruz gerek varmı yok

• Zezz bunu yanıtladı.

Bussbus bu bloka gerek yok bu benim dusuncem ve bu programa yazdim sanane onanee kimene..yarin sofra reklamida yaparsiniz…nedir diye ne defildir diye her basliga girebilirim…. kimene

Deryalbr ben buna tepki verdim ve kisi acsa bu basligi vermem ugrasmazdim cahille ugrasana kadsr caliyi dolas demisler..o da degil bana ters gelen seylerde cvp veriyorum bu ladar geri vi toplum olamayiz….kadin cok guzelim harikayim kocam herseyimi onume getirr fakat telefonda baska videolara bakiyo diyo…bu nedir allah askina..paspas degilim vs…diyo…
        Ben paspalkan kocam ben ile ilgilenmiyorsa bakimli ikrn hic ilgileesin dedim.. bunlarda garip hamileliktendir umarim kimse boyle sacma seylere takilmiyprdur