Zeyneep7 Mercimek çorbası, köfte, pirinç pilavı, salata ve fırında patates tatlım dün akşamdan kalma var 😅 bir de ramazanın olmazsa olmazı ev yapımı pidem 😍
busegrr HappyMom dünden kalan çorba, fırın poşetinde havuç ve patatesli tavuk, pesto soslu makarna, salata, tatlımda dünden kalma ☺️ çok şükürr
Halenur-42 Suhedaaaa1234 tabiki çok isterim ilk gebeliğim 24 haftanın başındayız kızımız olacak inşallah 15 Temmuz Zehra bebek’e gidiyordum personellerin tavrından konuşmasından şehir hastanesinde başka bir doktordan randevu aldım bide ona muayene olacağım bakalım 23 yaşındayım 🥰 siz peki 😊
MKrasnic HappyMom yoğurt çorbası , kremalı kekikli tavuk , mantar kavurma , mevsim salata ve semizotu salatası , süt helvası ❤️
EsilaErtugrul HappyMom 23+5 günlük hamileyim oruçluyum çok şükür Rabbime.. iftar menümüzde yayla çorbası, börek, döner patates kızartması, kabak biber kızartma soslu menümüzde bunlar var çok şükür🤲🏻
Mom_25 İzmir köfte pirinç pilavı Arpa şehriyeli ve köfteli yoğurt çorbası salata tatlı olarak da erzurumluyum tabi kiiiii kadayıf dolması🙈
FatmaArden_ Grip oldum sifa niyetine tavuk corbasi Karniyarik, pilav, cacik, ramazan pidesi insallah🌺
Suhedaaaa1234 Halenur-42 şüheda ismim 23 yaşındayım bende 2. Geceliğim 10 haftalıgım ilk çoçuğum kız 3 yaşında 2. Si daha belli değil Ahmet başaran a gidiyorum bende kızımı da onda doğum yapmıştım çok memnun kaldım inş bunda da böyle olur 😊
Merinosunannesii tugbade ayy keşkek cok severim bizim burda düğün yemeğidir Çanakkale sen nerelerin her yer bilmez keşkeği😂
tugbade Merinosunannesii Giresunluyum canım bende çok severim benimde köyümün yemeği düğünlerde falan baş rol alır kendileri 😂😂 ama biz tavuklu yapıyoruz etli de yapanlar var ama ağır oluyor etli biraz bence🥰 siz nasıl yapıyorsunuz 🌸