30. Haftada azıcık kan
Seda5892 hastaneye yatışım yapıldı rahim ağzı kısalığı var dedi doktor çok değil ama biz yine de önlem olarak yatış yapalım dedi ciğer geliştirici iğne oldum. Kanama takip ediyorum çok şükür yok ama nstde düzensiz sancılarım çıktı. Bakalım sabah ola hayrola 🤲 ilgin için çok teşekkür ederim canım 🥰
Glysrcn resmi tatile denk gelmesi kötü oldu demişsiniz o yüzden yazıyorum, ben dün gittim hastaneler bomboş gidebilirsiniz sizde 🤍 çok geçmiş olsun
Glysrcn nişan gelmiş canım hastaneye gitmekle iyi yapmışsın inşallah önlemini alırlar ciğer geliştirici iğnenin de etkisi olur rahim boyu kaç olmuş ki
justwaiting teşekkür ederim hastanedeyim evet tenha gerçekten 😊
sinannuray rahim boyunu söylemedi ama çok olmadığını olmadığını söyledi.
Gerçekten mi😳 bana açılmadan falan bahsetmedi hiç doktor ama şimdi sizler öyle deyince bi tedirgin oldum.aklıma hiç doğumun başlama ihtimalini getirmemiştim erken diye🙁
Glysrcn 30un sonunda bana da olmuştu canım, gittim rahim ağzım kısalmış ama açıklık yoktu çok şükür. Hastanede takip edildim. Ciğer geliştirici falan da oldum. Sonra tekrar olmadı ama endişe etmeyin, hemen önlem alınması iyi olmuş. Ben şu an 35+1 oldum. Ama bundan sonra çok dikkat edin, ayakta kalmayın, iş güç yapmayın.
Zeynep_cagdas inşallah benim de bir sıkıntı olmaz 🤲 normalde gayet iyiyim aslında şükürler olsun işe gidip geliyordum eve gelince yemeğimi yapıyordum hani norml hayatıma devam ediyorum aslında ama bakalım doktor neler diyecek taburcu olurken
Glysrcn canım durumun nasıl, merak ettim. Daha iyisindir inşallah 🤲🏻
Zeynep_cagdas çok teşekkür ederim ilginiz için. taburcu oldum yarın kendi doktoruma kontrole gideceğim 🤗