Nisan Annelerii baksın 😍🙋
Esraa221 evet
Bizde 37+2 olduk baya ağırlaştım ellerimin parmak uçları çok uyuşuyo ayaklarım ödemli ahh artık kavuşmaya az kaldı 19 nisanda sezeryan olucaz ama ben biraz kararsızım Koç burcumu yoksa boğa burcumu olsun diye bi kaç gün ertelesemmi diye düşünüyorum ilk oğlum Koç Burcu çok hareketliydide☺️🙈
Esraa221 kız canım
Esraa221 evet
Esraa221 ben su dan baska birsey içmem cay kola bunlardan icmiyorum surekli su
- Düzenlendi
denizanasi1 normal düşünüyoruz şimdilik 2-3 haftadır fazla kilo almamış 150 gr anca bende almamışım 3 haftadır korkma 4 kiloya kadar sıkıntı yok normal Doğumda benimki kız birde kızlar daha minyon oluyor oğlum doğduğunda 3950 gr dı önden gidiyordu 😍 bide fazla kilo almasın istiyorsan bu haftalar dikkat et tatlı fazla tüketme kaşarda kilo aldırıyor bebeğe karbonhidratlı beslenme de ultrasonların yanılma payı da var
Esraa221 37+1 olduk oğluşumla 💙 22 Nisan da sezeryan olacağım nasip olursa ayaklarım gece çok yanıyo uyuyamıyorum bide bel ağrısı çatı ağrısı çok yaşıyorum 12 gün kaldı doğuma hayırlısı ile doğsunlar inşallah 😊
aselsura123 Sağlıcakla gelsin inşallah bebeğin 🙏🥰
38+1 günlük hamileyim bekliyoruz sabirsizlikla doğum normal olacak 11 günümüz var çok dua edin inşallah
Gizemshn benim doktorum yorma kendini dedi yürüyüş yapıyorum hergün demiştim olacağı varsa her türlü olur dedi saldım. Bende hergün yürüycem diye sitres yapıyordum zaten şu son günler evde işlerde bitmiyor çamaşır yıka katla ortalık topla öyle demese daha bide yürüyüş yapcam diye yıpratacaktım kendimi gene son hafta yaparım ama çokta kasmam sanırım
Sevvalkeskin1 bizimde aynı şekilde yaa 1.5 cm acikligim var benimde
39+1le devam ediyoruz Çarşamba suni sancı verilebilr ama Pazartesiye kadar beklemek istiyorum sıkıntı olmazsa