Bizde 37+2 olduk baya ağırlaştım ellerimin parmak uçları çok uyuşuyo ayaklarım ödemli ahh artık kavuşmaya az kaldı 19 nisanda sezeryan olucaz ama ben biraz kararsızım Koç burcumu yoksa boğa burcumu olsun diye bi kaç gün ertelesemmi diye düşünüyorum ilk oğlum Koç Burcu çok hareketliydide☺️🙈

Esraa221 akışına bıraktım gidiyor öyle ama korkmuyor değilim 🤣 ilk ntsde sancım çıktığında hiç hissetmemiştim tecrübesiz olunca insan bir acaba da kalıyor hep 🤦‍♀️

Esraa221 ben su dan baska birsey içmem cay kola bunlardan icmiyorum surekli su

denizanasi1 normal düşünüyoruz şimdilik 2-3 haftadır fazla kilo almamış 150 gr anca bende almamışım 3 haftadır korkma 4 kiloya kadar sıkıntı yok normal Doğumda benimki kız birde kızlar daha minyon oluyor oğlum doğduğunda 3950 gr dı önden gidiyordu 😍 bide fazla kilo almasın istiyorsan bu haftalar dikkat et tatlı fazla tüketme kaşarda kilo aldırıyor bebeğe karbonhidratlı beslenme de ultrasonların yanılma payı da var

Esraa221 bugun vardı kontrolum dr alttan müdahale ettı bıraz çatın uygun hafıf kanaman olcak dedı salıya kadar gelmezse yatısım yapılıp normal doğacam inş. Dua edin 2 cm acıklık varmış ztn heran gelebılır ☺️😇

Mjde benim gibi burçlara takan biri daha oğlum sırf ikizler olmasın diye bir hafta bekletmiştim 🤣🤣🤣 kızımda 23 Nisan gözüküyor ben 20 Nisa’na olsun istiyorum hem eşimle tanışma ayımız hem peygamber efendimizin Doğum günü

• Mjde bunu yanıtladı.

Esraa221 37+1 olduk oğluşumla 💙 22 Nisan da sezeryan olacağım nasip olursa ayaklarım gece çok yanıyo uyuyamıyorum bide bel ağrısı çatı ağrısı çok yaşıyorum 12 gün kaldı doğuma hayırlısı ile doğsunlar inşallah 😊

38+1 günlük hamileyim bekliyoruz sabirsizlikla doğum normal olacak 11 günümüz var çok dua edin inşallah

Gizemshn benim doktorum yorma kendini dedi yürüyüş yapıyorum hergün demiştim olacağı varsa her türlü olur dedi saldım. Bende hergün yürüycem diye sitres yapıyordum zaten şu son günler evde işlerde bitmiyor çamaşır yıka katla ortalık topla öyle demese daha bide yürüyüş yapcam diye yıpratacaktım kendimi gene son hafta yaparım ama çokta kasmam sanırım

39+1le devam ediyoruz Çarşamba suni sancı verilebilr ama Pazartesiye kadar beklemek istiyorum sıkıntı olmazsa

YazeeL bende kasmiyorum. 6.aydan beri zaten 6000 adım atıyorum hurma yemedim gebelik sekerim var diye ama dün doktorum su saatten sonra 3 4 günlük ye sıkıntı olmaz dedi. Benim isteğim kendi samcim ile doğurmak istemem. 40.haftaya kadar gelmeyip suni ile olmaz insallah o yüzden

Esraa221 38+ 4 cnm kılosu ıyıdı oncekı hafta vaktını bklersek dogamayabılırdım normal ıstıyom, oyuzden mudagale ettı