Nisan Annelerii baksın 😍🙋
37+2 olduk bugün, normal olsun diye bekliyoruz haftaya çatı muayenesi olacağım. Bir yandan korkuyorum bir yandan normal olsun istiyorum. İnsan hiç bilmediği birşey olunca kendini çaresiz hissediyor 🙈 az önce kasık ağrım oldu birden panikledim geçti umarım o güç gelir gerçek sancılar tuttuğunda
Esraa221 amim inşallah 🙏 hayirlisiyla
1prenses1prens-moms Hiç belli olmuyormuş kuzum yani birkaç günde de oluyormuş brikac haftada da benim açıklık olalı 1 hafta oldu ama hala sancım yok aynıyım
Rumeysa42 boyle beklerken insan sabirsizlaniyo gerçekten 🤭☺
Son 3 gün aşırı Çatı ağrım var bu doğum belirtisi mi acaba
1prenses1prens-moms aynenn her an her yerde dogurabilirim hissi insanı tedirgin ediyor çok ama sabırsızlıkla bekliyoruz
Rumeysa42 değişik bi psikoloji gercekten☺
Esraa221 bugün tam 39 haftalığım iki gün sonra randevum var geçen hafta doktor doğumu başlatmak isteyip istemediğinizi düşünün dedi biz de başlasın istiyoruz büyük ihtimal salı günü alttan uyarılmayla başlayacaklar eğer işe yaramazsa balon koyacaklar o da işe yaramazsa suni verecekler ve başlatacaklar doğumu hayırlısıyla
Esraa221 37+4 olduk. 17 nisanda sezaryen olacağım kısmetse. İkinci gebeliğim. Her şeyimiz hazır çok şükür son günler geçmiyor 😊
Tgcaltn biz de 36+1 olduk ve 15 nisana bizede gün verdi doktor erken oluyor bizim için 😞 sağlıkla hayırlısı ile kavuşun inşallah bebeğinize 🤲