Esraa221 37+1 olduk oğluşumla 💙 22 Nisan da sezeryan olacağım nasip olursa ayaklarım gece çok yanıyo uyuyamıyorum bide bel ağrısı çatı ağrısı çok yaşıyorum 12 gün kaldı doğuma hayırlısı ile doğsunlar inşallah 😊

38+1 günlük hamileyim bekliyoruz sabirsizlikla doğum normal olacak 11 günümüz var çok dua edin inşallah

Gizemshn benim doktorum yorma kendini dedi yürüyüş yapıyorum hergün demiştim olacağı varsa her türlü olur dedi saldım. Bende hergün yürüycem diye sitres yapıyordum zaten şu son günler evde işlerde bitmiyor çamaşır yıka katla ortalık topla öyle demese daha bide yürüyüş yapcam diye yıpratacaktım kendimi gene son hafta yaparım ama çokta kasmam sanırım

39+1le devam ediyoruz Çarşamba suni sancı verilebilr ama Pazartesiye kadar beklemek istiyorum sıkıntı olmazsa

YazeeL bende kasmiyorum. 6.aydan beri zaten 6000 adım atıyorum hurma yemedim gebelik sekerim var diye ama dün doktorum su saatten sonra 3 4 günlük ye sıkıntı olmaz dedi. Benim isteğim kendi samcim ile doğurmak istemem. 40.haftaya kadar gelmeyip suni ile olmaz insallah o yüzden

Esraa221 38+ 4 cnm kılosu ıyıdı oncekı hafta vaktını bklersek dogamayabılırdım normal ıstıyom, oyuzden mudagale ettı

Mjde bizde 37+2 yiz 15 nisana gün verdi doktor bakalım. Koç burcu oluyor bu durumda boğalar çok uyuşuk oluyor bakalım kısmet

• Mjde bunu yanıtladı.
        • Mjde bunu beğendi.

Esraa221 37 haftadayız az kaldı bizimde sezeryan olacak inşallah her şey hazır 19na gun verdı doktor oğluşuma kavuşmayı az kaldı 🤭🥰😘👶

Esraa221 bebek ters olduğu için sezeryan gibi gözüküyor bu salı kontrolüm var bakalım neler olcak 🤷🏻‍♀️

Esraa221 37+3 bekliyoruz bakalım🤷🏻‍♀️