esraizmirli oğlum doğduğunda 2900 dü kızım kaç oldu bilmiyorum balım gideceğim inşallah ama zayıftır diye düşünüyorum diğer haftalardan 🙈
Nisan Anneleri🌸🥰
Gulsen4224 3 kgda az değil maşallah tosbik bebeği kucakta taşımakta zor 😂
Benim kızım da zayıf bakalım ne kadar doğacak
esraizmirli ewt canım sonradan topladı şükür doğurması da zor olur diye teselli ediyorum bende 😂🤭
maria12 canı içinde olsun cnm 🤗
Gulsen4224 evett yaa bende doğurmaktan çok korkuyorum 🤷♀️😀 zaman azaldıkça stres yapıyorum 😩
Gulsen4224 aynen sağlıklı olsunlar da 💕
Nisanurunannesi3850 bende 39+3 üm.bu gece nişanım geldi şeffaf sümügümsü şekilde ne kadar zaman sonra gelir bilmiyorum çarşamba doktora gideceğim ağrı ve kasılmalar oluyor ama düzensiz beklemedeyiz
esraizmirli bende oğlumda zorlandım acaba yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye bi stres basıyor sonra bi teselli ediyorum ama yok heyecan basıyor 🤭🤭😂
maria12 amin cnm inşallah 🥰🤲🏻
Gulsen4224 genelde 2.ler daha kolay oluyor diyolar inşallah hiçbirimiz zorlanmadan doğuralım benim ilk ama olsun 😂
esraizmirli inşallah canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kolay bir şekilde 🤲🏻❣️
Gulsen4224 aminn hepimiz alalım canıım kolayca 🥰🤲🏻
Ya lütfen benimkinide cinsiyeti ni soylermisiniz https://resimyukle.io/r/XA5b1beV2r
Ecmelbeyza Allah yardımcımız olsun 😂
Gulsen4224 ya bende ultrason görüntusu atcam benimkinede bakabilirmisiniz lutfen 😌
Mlsgllk ya hayirlisiyla gelseydi bi🤗🌸siz basi cekin bizde arkanizdan gelelim artik😂🌸
Sumeyyerbey4741 ya bitmis bisey kalmamis sag salim kucaginiza alirsiniz insallah🤗🌸
Nisanurunannesi3850 inşallah🙈🤲🏻
esraizmirli Bebisinizin kilosu ne kadar