Eveeet hanımlar biz 38+1 olduk akıntım cogaldi gece kasık agrim cok oldu dogru duzgun uyuyamadim biran gelecek sandim ama suanlik gelen giden yok😂❤cok sabirsizlaniyorum ha geldi ha gelicek diye bekliyorum🙈son 13 günümüz var.
Sizde durumlar ne nasil gidiyor sanci vs varmi doğumlar ne zaman🌸🤗

Nisanurunannesi3850 37+5 benimde son 16 gün filan sanırım 🤷🏼‍♀️ Akıntım çoğaldı onun dışında hiçbiyerimde ağrım sızım yok 40ı görüceğimi düşünüyorum açıkcası😂

Nisanurunannesi3850 sabirli bi oglum var vaktini zamanini belirlemis haber vermiyor belirti de vermiyor telaslandirmiyor ama diyorki biraz suna agri yapayim da varligimi da unutmasin su sanci nisan da yok henuz. yarin 40+0. Bir de arayanim soranim cokmus onu anladim telesekreter gibiyim artık direk daha dogurmadim yaziyorum selamdan önce. Bizde durumlar simdilik böyle 😊

Keremiko sizinkinin gelesi yok yaa nazlı çıktı paşa🤗40′a kadar nasıl dayancam ben ya hemen dogsun diye sabirsizlaniyorum simdiden 😂ödemler hat safhada kendimi tasiyamiyorum artık uykular haram oldu🌸🌹

Msydn6 Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin zorunlumu kendi isteginizlemi olucaksiniz acaba🤗🌸siz bizden once kavuscaksiniz galiba ne zaman gelecegi belli çnkü bizde tik yok😂belirsizlik yoruyor🤗❤

Nisanurunannesi3850 bende sizin haftalarda oyle diyordum simdi bi rahatlik geldi bana kendimi yirtsam da var vakti saati😊 kasiklarim kopacak gibi agriyor ama nstde sanci cikmiyor. Carsamba kontrolum var meryem ana otuna okuyucam gitmeden önce bakalim hayirlisiyla saglikla gelsin bebisler

37+1 olduk bugun sonuna kadar beklemeyecek gibi duruyor ara ara sancılarım var bazen korkutuyo beni geliyo diyorum 🤣 Inşlh sonuna kadar beklemez 23 nisana kadar gelmezse 23 nisanda planli dogum dusunuyorum bakalım ❤

Nisanurunannesi3850 Aynen hayırlısı inşallah 🤗🌸 benim ilki mecburi sezeryan olmuştu bu 2. gebeliğim o yüzden buda sezeryan 38 gibi alınacaktı bakalım 🌸🤗

Derya890 bende 37. Haftamdan belli hergun geldi gelicek diye bekliyorum🙈kasik agrilari yasiyodm doktor normal kanala girmeye calisiyo bebek demisti😂38+1oldk daha gelesi yok 40 ı bulsun istemiyorum bende merdiven inip cikmaya yuruyus hurma basladm kolaylassn diye🤗🌸

izmirsibel amin cümlemizinkini insallah🤲🏻❤ yaa gözüm korktu 40+4mü😱😂 40 ları görenleri gorunce boşa erken bekliyorum gibime geldi😂bende 40 i gorucem glba bu gidisle