maria12 amin cnm inşallah 🥰🤲🏻
Nisan Anneleri🌸🥰
Gulsen4224 genelde 2.ler daha kolay oluyor diyolar inşallah hiçbirimiz zorlanmadan doğuralım benim ilk ama olsun 😂
esraizmirli inşallah canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kolay bir şekilde 🤲🏻❣️
Gulsen4224 aminn hepimiz alalım canıım kolayca 🥰🤲🏻
Ya lütfen benimkinide cinsiyeti ni soylermisiniz https://resimyukle.io/r/XA5b1beV2r
Ecmelbeyza Allah yardımcımız olsun 😂
Gulsen4224 ya bende ultrason görüntusu atcam benimkinede bakabilirmisiniz lutfen 😌
Mlsgllk ya hayirlisiyla gelseydi bi🤗🌸siz basi cekin bizde arkanizdan gelelim artik😂🌸
Sumeyyerbey4741 ya bitmis bisey kalmamis sag salim kucaginiza alirsiniz insallah🤗🌸
Nisanurunannesi3850 inşallah🙈🤲🏻
esraizmirli Bebisinizin kilosu ne kadar
Bizimde son 15 günümüz 20 nisanda doğum var Allah nasip ederse 💗
Hande-- 37. Haftamda gitmiştim 3530 grdı
Mehruyanxx çok bekletmeden gelirler umarım artık sağlıklı sıhhatli 🥰 Sonuna kadar beklemek gözümde büyüyor artık🤦♀️
Nisanurunannesi3850 35. Haftamda suyum gelir gibi oldu benim daha dogrusu emin olamadım acile gittik hemen ebe muayene etti yumuşaman başlamış inşlh 37yi tamamlar demişti. Perşembe gunu kontrolum var bakalım ne diyecek doktor. Umarım 40a kadar beklemez ebe çok beklemez dediğinde aşırı umutlandım geliyor diye🤣 Şimdi de o yüzden en ufak bir şeyde acaba geliyo mu diyorum
esraizmirli Benimkide 38+3 de 3800du kilosu artarsa sezeryan düşünüyorum
Hande-- ya ben 36 da gittim 3kg 50 grdı 1 hafta sonra gittim 3530 gr olmuştu doktorum şaşırdı hatta biraz az ye dedi😳 ama çok yemek yemiyorum ki zaten daha çok meyve yiyorum ondan kg alıyor sanırım doktorum böyle giderse normal zor dedi zaten cumartesi öğreneceğiz artık hangi doğum şekli hayırlıysa onu nasip etsin inşallah Allah 🤲🏻
esraizmirli Benimde aynı o şekilde oldu mu 36 da 3076 grdi 37 de 3580 oldu yani bı haftada 500 Gr almış bende şaşırdım ama ondan sonraki haftada okadar artmadiki benimde yediğim aynı şeyler artık kilo alçak yer kalmadikca galiba az almaya basladi
Hande-- anladım canım şuan tam olarak kaç haftalıksın ? 4 kgyu geçer bence senin bebiş
esraizmirli Şuan 38+5 im bidaha kontrole 39+2 de gitcem büyük ihtimal geçer ama bide yanılma payı oluyorya o yüzden bende hani belki daha düşük dogarmi diye düşünüyorum