Nisanurunannesi3850 bende 38+4 üm bugün nişanım geldi. Dün gece sancım oldu ama düzenli değil. Şu anda beklemedeyim☺️
Nisan Anneleri🌸🥰
Nisanurunannesi3850 son 11 gun kasiklarima agri gelip gidio ama sonra duruyor bi an önce saglikla kucagimiza alalim insallah iyice sabirsizlandim 🤣
Nisanurunannesi3850 son 7 gun bakalim bizimkide inatci cikti gelmeye niyeti yok sadece arada duzensiz sancilar onun disinda hic bir sorun yok
Gulsen4224 aa aynıyız 🥰
esraizmirli ewt tatlım🥰😂
Nisanurunannesi3850 Merhaba biz de 37’nin içindeyiz böyle her an her dakika gelecek gibi hissediyorum 40’ı görmeyeceğiz yani İçime doğuyor üç yaşında bir tane oğlum var evde şimdi kızımı bekliyorum bir an önce gelsin artık iki akşamdır böyle hafif hafif belimden ağrı giriyor çıkıyor bir de karnım çok ağrıyor
Gulsen4224 çatı muayenesi falan oldunuzmu🥰
Nisanurunannesi3850 36+5 olduk 16 gün sonra sezaryen olucam akıntım arttı benimde ve karnımın şekli değişti aşağıda duruyor üstü boş 🙄 doktor kanala girmemiş dedi ama çok aşağıda
Nisanurunannesi3850 canım bugün doktora gittim açılmam 4cm olmuş. Doktor perşembe gününe kadar bekleyelim 5cm olunca müdahale edelim dedi çünkü NST de sıfır sancı çıkıyor😬
Nisanurunannesi3850 bizde bugün tam 39 haftalık olduk 7 gün var doğuma ama tık yok agrılarım var ama beklemedeyim 😘
esraizmirli yok balım sen oldun mu 🌸
esraizmirli yok balım sen oldun mu 🌸
Gulsen4224 yok doktorum 37+1 de yapıcaktı ben istemedim canım 38+2 de gidicem tekrar o zaman yapıcak 🥰
Nisanurunannesi3850 son 5 gelen giden yok arada hafif ağrılar oluyo yalancı sancı sanırım 😂
Nisanurunannesi3850 son 2 gün çarşamba sezeryan olup 7 nisan da bir prenses annesi olucam nasipse 🤲 heycan dorukta
esraizmirli hadi inşallah balım hayırlısı olsun belli olucak sezeryan normal yani🤗
Gulsen4224 evett ama benim bebiişim biraz iri 🤷♀️ Bu hafta belli olur ne olacağı heralde sezeryan olabilir böyle kilolu devam ederse dedi hayırlısı 🥰
Nisanurunannesi3850 Merhaba☺️ Biz de bugün 38+6 olduk. Hafif sancılarım var. Ayak bileklerim özellikle çok ağrıyor. Onun dışında hiçbir şey yok 🤗 Doktorum herşey yolunda diyor. Hala çatı muayenem de yapılmadı. Bekliyoruz öylece ☺️