Nisanurunannesi3850 36+5 olduk 16 gün sonra sezaryen olucam akıntım arttı benimde ve karnımın şekli değişti aşağıda duruyor üstü boş 🙄 doktor kanala girmemiş dedi ama çok aşağıda

Nisanurunannesi3850 bizde bugün tam 39 haftalık olduk 7 gün var doğuma ama tık yok agrılarım var ama beklemedeyim 😘

Gulsen4224 evett ama benim bebiişim biraz iri 🤷‍♀️ Bu hafta belli olur ne olacağı heralde sezeryan olabilir böyle kilolu devam ederse dedi hayırlısı 🥰

Nisanurunannesi3850 Merhaba☺️ Biz de bugün 38+6 olduk. Hafif sancılarım var. Ayak bileklerim özellikle çok ağrıyor. Onun dışında hiçbir şey yok 🤗 Doktorum herşey yolunda diyor. Hala çatı muayenem de yapılmadı. Bekliyoruz öylece ☺️

Mlsgllk ay öyle olabiliyor demek bak ben de ağrı sancı yok açılmaya da baktırmadık 🤭

Zehra061 senin yine sinyaller var az buçuk biz de yok 🤭38+4
      hep yorumlarda okuyorum 38lerde geliyo bebişler genelde ben de 38lere şartlandım ama yok

39 olduk ayaklarım bedenime dar gelir oldu derileri uyuştu resmen ya ne bi sancı açılma nişan hiçbişey yok aksine bi enerji patlaması var anlamadım gitti

esraizmirli öyle mi anneye bağlı oluyor galiba ya bende zayıf doğmuşum oğlum zayıf doğdu kızcemde zayıf olucak galiba canları içinde olsunda😅😅😍

Bende 38+6 dayım, gün içerisinde cok hafif kasık ağrısı dışında bir şey yok, elimden geldiğince yürüyüp hurma ananas yiyorum ama tık yok 🤷🏼‍♀️