Nisanurunannesi3850 36+5 olduk 16 gün sonra sezaryen olucam akıntım arttı benimde ve karnımın şekli değişti aşağıda duruyor üstü boş 🙄 doktor kanala girmemiş dedi ama çok aşağıda
Nisan Anneleri🌸🥰
Nisanurunannesi3850 canım bugün doktora gittim açılmam 4cm olmuş. Doktor perşembe gününe kadar bekleyelim 5cm olunca müdahale edelim dedi çünkü NST de sıfır sancı çıkıyor😬
Nisanurunannesi3850 bizde bugün tam 39 haftalık olduk 7 gün var doğuma ama tık yok agrılarım var ama beklemedeyim 😘
esraizmirli yok balım sen oldun mu 🌸
esraizmirli yok balım sen oldun mu 🌸
Gulsen4224 yok doktorum 37+1 de yapıcaktı ben istemedim canım 38+2 de gidicem tekrar o zaman yapıcak 🥰
Nisanurunannesi3850 son 5 gelen giden yok arada hafif ağrılar oluyo yalancı sancı sanırım 😂
Nisanurunannesi3850 son 2 gün çarşamba sezeryan olup 7 nisan da bir prenses annesi olucam nasipse 🤲 heycan dorukta
esraizmirli hadi inşallah balım hayırlısı olsun belli olucak sezeryan normal yani🤗
Gulsen4224 evett ama benim bebiişim biraz iri 🤷♀️ Bu hafta belli olur ne olacağı heralde sezeryan olabilir böyle kilolu devam ederse dedi hayırlısı 🥰
Nisanurunannesi3850 Merhaba☺️ Biz de bugün 38+6 olduk. Hafif sancılarım var. Ayak bileklerim özellikle çok ağrıyor. Onun dışında hiçbir şey yok 🤗 Doktorum herşey yolunda diyor. Hala çatı muayenem de yapılmadı. Bekliyoruz öylece ☺️
Nisanurunannesi3850 38+4 ne tıkırtı ne zıkırtı 😎yok gelmiyo gelecek olan
Mlsgllk ay öyle olabiliyor demek bak ben de ağrı sancı yok açılmaya da baktırmadık 🤭
esraizmirli oh maşallah tombik olucak o zmn 🤭🤗sağlıklıda olsun da canım 🤲🏻🌸
Zehra061 senin yine sinyaller var az buçuk biz de yok 🤭38+4
hep yorumlarda okuyorum 38lerde geliyo bebişler genelde ben de 38lere şartlandım ama yok
39 olduk ayaklarım bedenime dar gelir oldu derileri uyuştu resmen ya ne bi sancı açılma nişan hiçbişey yok aksine bi enerji patlaması var anlamadım gitti
Gulsen4224 evett canım annesinin bebekliği gibi tombiş olucak galibaa 😂sağlıkları yerinde olsunda inşallah gerisi önemsiz
esraizmirli öyle mi anneye bağlı oluyor galiba ya bende zayıf doğmuşum oğlum zayıf doğdu kızcemde zayıf olucak galiba canları içinde olsunda😅😅😍
Bende 38+6 dayım, gün içerisinde cok hafif kasık ağrısı dışında bir şey yok, elimden geldiğince yürüyüp hurma ananas yiyorum ama tık yok 🤷🏼♀️
Gulsen4224 ne kadarki kilosu şuan ama bence zayıf bebek daha çabuk toparlanıyor daha çabuk kilo alıyor ☺️