Bsmlh canimcim senle ayni dertten muzdaribiz hatirlarsan biara konusmustuk benim sanirim haftaya dogumum olacak 35-36 da kuveze giriyorlarmi biliyormusun

Nurcihn ikinci gebelik yane rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin😊

Gkcgkc 19 Nisan günümüzü aldık bakalım😌

35rabia tuvalet hissi aşağıya baskı oluyormu sizde de ben artık yürümekte fln zorlanıyorum da.birde aşırı gaz olmaya başladı sizlerde de var mı bu belirtiler

Gkcgkc Bizde bugün aldık tarihimizi. 20 Nisan’da kavuşuyoruz 💗

Aryamliya evet hatırladım senı hatta bulamadım seni☺️ Bana dr dediği küveze girer ama su azlığında gördüğümüz şeyler bunlar bebege ciger iğnesi yaptım yine yapacağım doğarsa sadece oksijen için küveze girer entübe oluşmaz dedi ama bakarsın 1 saat bakarsın akşama kadar bunu bebek belırler dedi

H-M oluyor oluyor canım hareketler çok assada benim vurdukça orda bi baskı oluyo sanki ordan çıkacakmış gibi hatta öyle bir baskı bide sürekli sanki tuvaletim varmis gibi gidiyorum bisey yok tuvalet hissi o galiba bide iste gaz sancısı gibi sancı da oluyo bugün özellikle var kasılmalar var bu şekilde… ne zaman gelicekler bilmiyorum artık

• H-M bunu beğendi.

Gkcgkc 38+2yim 12 gün var sanıyordum bugün kontrolümde doktorm sezaryani uygun gördü pazartesi inşallah kavuşacağım yavruma 🤲🌺

Gkcgkc son 3 gün kaldı mecburi sezaryen olacağım normal doğum günü 12 Nisan uygulamaya göre amaa sezaryen olacağım için 5 Nisan olacak inşallah hersey hazır çok şükür geliyor gelmekte olan 🤭😍🌺