• Gebelik
  • Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜

Boncukgiller003 ay sanırım yüz üstü uyumaakk, hatta bulduğum her yere yüz üstü uzanmak sanırım😂😂

Boncukgiller003 gebelik şekerim inşallah hemen düzene girerse canımın çok çektiği hamur işleri, dolu dolu kahvaltı sofralarında kahvaltı yapıp istediğim kadar yemek yiyebilmek istiyorum 🤣🤣

Yasmink aynıyız valla tek isteğim yemek yiyebilmek 😂

Yasmink ay bende bende yine sen yarın doğurcan canım benim daha 10 hafta var 🥴🤦‍♀️açım ben açım

Boncukgiller003 yüz üstü yatmak, kola içmek, salam ve çiğ köfte yemek 🤣🤣 malum doktor yasakladı 🤣🤣

Sermec27 hımmm 2.5 ay 🙄evet çok gibi ama daha dün gibi hatırlıyorum son 99 dediğimi geçiyo kız zaman bi şekilde son günler geçmiyo işte velhasıl sen de bi bakmışsın son 1 😀

biyologelif gebelik sekeri cıkmadan önce hepsini yiyordum ama su an hasret kaldım bazen eşime pirinç pilavı yapıyorum 1 kaşık alıyorum gözüm kalmasın diye ona bile vicdan yapıyorum gebelik sekeri cok zor bir sey ya Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 🥰

Yasmink inşallah ya inşallah o günlere geliriz sağ salim dogum hikayeni bekliyorum gebelik sekeri olanlara bir umut olsun senin hikayen sağ salim kavusursunuz inşallah yarın evladınla 🥰🤲

Yüz üstü yatıcam 😂

Yüz üstü yatmak, zıplamak, koşmak, 😝

Ceyo93 ya kıyamam o şimdi.sarilmak kucaklaşmak istiyr demi

valla ben hiçbir şeyimi kısıtlamadım öyle özleyecek kadar açıkçası. sadece yüzüstü yatmak diyebilirim sanırım :)