• Gebelik
  • Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜

Yasmink Allah razı olsun gercekten illet bir sey bu gebelik sekeri inşallah dogumdan sonra kalıcı olmazda doya doya yeriz Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 🥰

Boncukgiller003 Brezilya fönü ombre lazer epilasyon hacamat ve deli gibi giyim alışverişi yapçam😂 komple tadilata girmek istiyorum yani. Ben eski ben değilim olamaam 🙈😁

Boncukgiller003 bende ilk olarak yüz üstü yatıcam 😂 daha hastanede bebek çıkar çıkmaz yüz üstü yatmak istiyorum dldkdd sonra da masaja gidicem 😂

Hamile kalmadan önce bqyaga güzel alışveriş yaptım jeanslarımı giyemedım. Onları giymek böyle bi esnetmek isyorum tüm vucudumu direk spor yapıcam saclarımı boyatıcam cok yani😂

Boncukgiller003 benimde son günlerim doğuma🙈 giyemediğim kıyafetlerimi ve ayakkabılarımı giymek, yiyemediğim şeyleri yemek istiyorumm😄😌

Burcuakb_ ahahah bu ben ya, valla bende her şeyi yiyorum içiyorum 20 kilo aldım 30. Haftadayım ama asla da takmıyorum amaaaann o sağlıkla gelsin de kilo nedir ki 🌹

Boncukgiller003 yüzüstü ve sırtüstü uyumak içim boşken nasıldım acaba diyorum bu ağırlık hissi gidince nasıl olcam acaba hafif olma duygusunu unuttum 😅😅 Kilo vermek ilk işim .

Eceee7 istemez mi kucağıma koşup hoplamak istiyo ama dayanıyoruz 1 aydan az kaldı 😊

Boncukgiller003 Doğumdan hemen sonrası için değil de biraz daha ilerisi için düşünürsek eşimle rakı-balık yapmak istiyorumm🙏🏻😂 Bir de sahilde midye-bira keyfi de olabilir🌸 Taytlarımın da hepsini kesicem uzun süre tayt eşofman görmek istemiyorum artık😂

iey 😂😂😂 Yılmaz Erdoğan’ın Kadınlık Bizde Kalsın isimli skeç kitabı vardı orada alkolü damardan alan bir adam var eşine sürekli bana yasemin olsana diyordu aklıma onu getirdiniz ilahi çok yaşayın 😂😂

Her şeye aynı devam ediyorum pek yapmak istediğim bir şey yok. Gidio tartılıp zayıf olduğumu göreyim bari 😂