blgnnozge Boncukgiller003 benimde son günlerim doğuma🙈 giyemediğim kıyafetlerimi ve ayakkabılarımı giymek, yiyemediğim şeyleri yemek istiyorumm😄😌
Halaloy7 Burcuakb_ ahahah bu ben ya, valla bende her şeyi yiyorum içiyorum 20 kilo aldım 30. Haftadayım ama asla da takmıyorum amaaaann o sağlıkla gelsin de kilo nedir ki 🌹
Ecmelbeyza Boncukgiller003 yüzüstü ve sırtüstü uyumak içim boşken nasıldım acaba diyorum bu ağırlık hissi gidince nasıl olcam acaba hafif olma duygusunu unuttum 😅😅 Kilo vermek ilk işim .
Sudeekalay iey 😂😂😂 Yılmaz Erdoğan’ın Kadınlık Bizde Kalsın isimli skeç kitabı vardı orada alkolü damardan alan bir adam var eşine sürekli bana yasemin olsana diyordu aklıma onu getirdiniz ilahi çok yaşayın 😂😂
Miumiu Boncukgiller003 Doğumdan hemen sonrası için değil de biraz daha ilerisi için düşünürsek eşimle rakı-balık yapmak istiyorumm🙏🏻😂 Bir de sahilde midye-bira keyfi de olabilir🌸 Taytlarımın da hepsini kesicem uzun süre tayt eşofman görmek istemiyorum artık😂
Sudeekalay Boncukgiller003 ahh benimde en büyük hayalim belimi kütletmek 🤭 ve daha 9 haftaligim şafak uzun 🙄
maria12 Her şeye aynı devam ediyorum pek yapmak istediğim bir şey yok. Gidio tartılıp zayıf olduğumu göreyim bari 😂
Alyaozge Boncukgiller003 riskli bi gebeliğim olduğu için kızımı kucağıma alamıyorum ilk işim kızımı kucağıma alıp döndürmek olucak bu kızımla bizim ilk isteğimiz 🙏🌼
mrsbiyolog Lalihhhh onları bende pişmiş yiyorum ama ben çiğ olarak onları tüketmeyi çok daha seviyorum😪 mesela bir elimde sucuk bir elimde ekmek gibi. Ben diğerlerinide hep severek yediğim için hepsini özledim hepsini😪😪😪