• Gebelik
  • Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜

Senayyalcin yediklerinize dikkat ettiniz sanırım 🙄 tatlı makarna ekmek tükettiniz mi

Boncukgiller003 doğumdan sonra da yasak deglmi ki enerji icecegi😃
doğumdan sonra yani 14 gün sora benim icin😂 ben kendime gelince eve cikinca bi mc yemek ve sınırsız pepsi icmek istiyorum😂sorada ağrısız biseklde sirt üstü yüzüstü sag sola dönerek rahatca uyumk istiyorum🤩

Kokoreç ve midye yemekkkk 😋😋😋

Boncukgiller003 yavrumu bol bol öpmek daha sonra yüz üzeri yatmak eşime sırtımı çiğnetmek olacak

Boncukgiller003 ohhhh okurken rahatladim yapmak istediklerim bir bir geldi gözümün önüne o kötletmeyi bende yapcm esime istediğim gibi sarılıp uyurum 8 aydir sırtım
dönük adama deli gibi yüz üstü uzanirim doya doya herseyi yerim sekerim vardi icimde cok sey kaldi ahhhh ahh

Bende ilk sırtımı kütlettirmek istiyorum belim fena ağrıyo bide jeanlarımı giymeyi özledim 😂 saçımı boyatmayı çok şey var 😂😂

Senayyalcin ben de sigara istiyorum doğumdan sonra ama acaba emzirirken de bu kadar dikkat etmemiz gerekir mi arada bir kaç taneden bir şey olmaz heralde değil mi?🙈

Duyguharun Bilemiyorum o kadar ama dokuz ay sabretmek beni bitirdi sigarasızlık sinir yapıyo bir de ekstra ben emzirirken günde 2 tane falan içerim

Boncukgiller003 hemen saçımı boyatmak 🙈 lazer 🙈 eskisi gibi kahve içmek, sırt üstü yatmak, normal pantolonlar giymek 😍🙈 tuvalete kalkmadan uyumak 🙈

Sbhtzmn yuzustu yatilaniyor maleaef simdi kac haftaliksiniz bilmem ama yatabildiginiz kadar yatin dogumdan sonra gogusler buyuyor sut dolu oluyor derken malesef yatilmiyor

Boncukgiller003 şöyle bebeğin 40i çıktıktan sonra sütümu bir kaç günlük hazırlayıp eşimle felekten bir gece çalıp deli gibi dağıtmak istiyorum 🤗

Midye yemek 🤤 Yatakta döne döne uyumak 😴 Gerisinden yana sıkıntım yok şükür 42/44 beden hamile kaldım 32. Haftadayım kotlar hariç hala herşeyi giyebiliyorum 😅

Boncukgiller003 ben rüyalarımda bile bebişimin doğduğunu ve yüz üstü yattığımı görüyorum o derece özledim yüz üstü rahatça yatmayı 😁

Yüzüstü yatmak istiyorum sadece 😀😀😀