Mom54544 ben detaylıdan sonra başladım almaya tam cınsıyetı bıleyım diye cunkı duydum ki cok insan da deyışmiş cınsıyetı o yuzden dedım detaylıya gıreyım sonra sonra başladım almaya Cıvılden orda indirimler cok oluyor instagramdan takip et indirim olunca yazıyorlar bende gıtdım aldım🥰
Toplu alışverişler nereden?
ulviyedemirbas2 evet tam net değil su an değişebilir mantıken yanılma payı yüksek enniyisini yapmışsınız beklemekle inşallah bende bekleyebilirim bı kaç ay daha 😊
Mom54544 inşallah 🥰
- Düzenlendi
Umay1m aminn cumlemiz sağ salim alalım inşallah 12+5 olmuşuz çok şükür bu günlere herşey takiliyo aklıma şimdiden herseyi dusunuyorum ya odak nokta bebiş oldu resmen 4 buçuk seneye yakın süredir beklenen mucize olduğundan belkide herşey takiliyo kararsız kalıyorum o mu olsa şöyle böyle mi olsa falan diye olabilir belkide zaar lar falan nerelesin nerde yasiyosun yabancı değil kelime bizde de var 😊
- Düzenlendi
Mom54544 yaa doğrudur herşey yavaş yavaş rayına oturur inşallah acele etme Rabbim daha da mutlu etsin sağlıkla gelsin 😍Bu arada 2 gün mü var aramızda 🙈 bende 12+3 ama benim 2. Bir de 7 aylık kızım var 🥰 Ben Erzurumluyum 😍 doğma büyüme istanbulluyum ama Gebze Darıca da yaşıyorum o kelimeyi de niyeyse seviyorum ellaaam zaar kullanırım öyle yok bizde ama 😂😂😂 Sen?
Umay1m aminnn canimm hepimizin inşallah ay ne güzel beraber buyuycekler tam hayalimdeki ya 😍 zorluğu illaki olur ama ikiz gibi büyürler ne güzel maşallah a evet 2 gun var belki ayni günler de falan dogururuz😊yani yok aslında oralarda iç anadoluda kullanılır hep Kırşehirliyim ama Ankara’da yaşıyorum doğma büyüme bilmem hiç Kırşehiri çok nadir gider geliriz annemin annesi Erzurumlu benimde ama neresi bilmiyorum o kadar derin 😊
Nupeell Eminönü’nü tek geçerim 🙏🏻
- Düzenlendi
Mom54544 valla ben hiç düşünmüyordum sürpriz oldu biraz ilk çok şaşırdık ama sonra evlat hasretini çeken anneleri hatırladıkça rabbim verdi zor da olsa beraber büyüsünler dedim doğduğunda tam 1 yaş olacak aralarında Rabbim sana da nasip etsin 😍 Ayy belki de 4 Ekim gözüküyor tahmini doğum ama hiç belli olmuyor tabi 🙈
Nupeell ben internetten tamamladım cogunlugu e bebekde indirm vardi şubat indirmi ozamam tamamladim kısyfetler cogu hediye geldi ama bi kısmı e bebekden pancodan koton lcwden aldim.. english home ve karaca homedanda nevresim aldım onlarda ara ara indirime giriyolar
Nupeell Civilim ve e bebekten alıyorum alınacak listesi yaptım hangisinde uygunsa mobil uygulamalarından sipariş ediyorum eve geliyor