Umay1m olsun bereketiyle gelmis seçmiş ne guzel sizi 😍 yani alışveriş konusunda tecrübeli sin onlardan yararlanmak isterim çok kararsızım neler alacağım konusunda çevremde de yenidoğan veya bı kaç yaşında olan yok kafama göre fikir ediniyoruz acemiyim 😊

Nupeell Civilim ve e bebekten alıyorum alınacak listesi yaptım hangisinde uygunsa mobil uygulamalarından sipariş ediyorum eve geliyor

Nupeell ben ilk çocuğama yapmıştım ordan daha uygundu 3 yıl once şimdi fiyatlar nasıl bilmiyorum ama beşikten su kovasına herşeyi ordan aldım eminönü çarşının içinde kime sorsanız tarif ediyorlar canım havuzluhan

Melek-16 ben de uzun süredir o modeli takip ediyorum araştırmaya da devam ediyordum verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim ☺️

Elf_ogz en iyisini yapmışsınız her ay indirimlerden birşey alınca bişey kalmıyor zaten

SeymaK internetten alsan bu sefer eline geçince mutlu oluyorsun her türlü 😂

Rukiiii anladım canım belli baya bilinen bir yer çoğu kişi bahsetti teşekkür ederiim

Mom54544o zaman yaz zamanı için ayrı bir araba alman gerekecek o da travel sistem olmaz büyük ihtimalle çünküniki puset olmuş olur ama sağlık ocağı VS için fortbebeydi sanırım adı eski tip taşıma çantası gibi bir şey almanı tavsiye ederim bebeği koymak için araba almazsan

teachervera ben çoğu kişiden duydum bunu borda kahverengi falan almışlardı onlsrın rengi hemen solmuş e bebekten de aldığı zıbınlar falan hemen salmış kendini yamuk yumuk olmuş