ulviyedemirbas2 hey maşallah çok tutmamış mı 🙈🙈 beşik araba v.s içindeyse ona bişey diyemem ama 😂
Toplu alışverişler nereden?
- Düzenlendi
Nupeell Ben çoğu şeyini şubat ay i indiriminde e bebekten aldım. Her persembeden pazara indirim var suanda da ihtiyaciniz olan seyler indirimdeyse degerlendirin derim. Kıyafet olarak da genel olarak lcw.
Krizantem_ kıyafetler tamam şampuan göğüs pompası v.s almamıştım onları da e bebekten az önce aldım çanta 30 a geldi 😍 böyle daha mantıklıymış geç kaldım biraz
Nupeell Ohh iyi kârlı alışveriş olmuş. 😄 geç olsun güç olmasın alınır
Krizantem_ aynen önümüzdeki maçlara bakıcaz artık 😂
Nupeell evet her şey için de o kadar tutdu🥰
ulviyedemirbas2 battık ki battık 😂 zaten 35 bine falan tüp te harcadık özel muayene ilaçlar tahiller derken halen gidiyo kabaca 5 binde böyle gidecek gibi toplu almamam lazım o zaman yavas yavas halletmeye başlamalıyım bence 3 ayımız 4 guncuk geçmis çok şükür bugün doktorumuza gittik geldik taramamızı yaptırdık 😊
Mom54544 yani arabalar ateş pahası valla bende en fazla sağlık ocağına gidip gelicem diye ablamın vardı İli çocuğunu büyüttü ondan aldım eğer sizinde varsa öyle yakınlarınızda kullanmayan alabilirsiniz ya da ucuz bişey istiyorsan baston arabalara bakabilirsin diğer pusetliler kullanışlı olmuyor