Senemunlu amin canım Allah razı olsun . Ne yazık ki bebeğimle aynı şehirde değilim bu yüzden her hafta gitme imkanım yok malesef hem mesafe olarak hemde maddi olarak. Hastanede bana doğru düzgün bi bilgi vermiyor Allah’ın izniyle salı yada çarşamba gidip göreceğim yavrumu. Ama çok şükür iyiye gidiyor küvez içi oksijen alıyor 20 gündür 1750 civarı olmuştur inşallah Allah’ın izniyle daha da iyi olacak güçlü kızım 🙏 çok sağol güzel dualarınız içim rabbim evlatlarımızı korusun 🙏🙏

Ayra allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim
    her namzda her kuran okuduğumda dua edicem inşallah allah dualarımızı kabul eder🙏🙏🤲

• Ayra bunu yanıtladı.
    • Ayra bunu beğendi.

Ayra 1750 olmustur insallah masallah , toparliyor kendini bir ara vermisti yazmistiniz. Valla hep aklima geliyorsunuz , hikayeniz bizde iz birakti. Dualarimizda bebis, insallah saglikla kucagina alicaksindir.
      Hastanede cok guzel baktiklarina emin olabilirsin yenidogan hemsire tanıdıklarım var cok titiz calisiyorlar. O yuzden hic aklin kalmasin

• Ayra bunu yanıtladı.
      • Ayra bunu beğendi.

Ayra benim oğlumda 30 haftalık doğdu ama geriden geliyordu yani 28 haftalıktı 1000 gr doğdu üzülme hiç Allahım şifa versin inan bebeğine güven benim oğlum şimdi koca adam oldu abi olacak Allahım sabır versin sadece dayanma gücü güç kuvvet versin

• Ayra bunu yanıtladı.
        • Ayra bunu beğendi.
          13 gün sonra

Ayra uzun zamandır sizi arıyordum… Bebeğim ile dua ettik size Hayırlı haberlerinizi okumak için girdim. Nasılsınız bebeğiniz nasıl💐🥰

• Ayra bunu yanıtladı.
          • Ayra bunu beğendi.

Ayra Allahtan ümit kesilmez canım benim bende 22 haftalık doğum yaptım bebeğim küvezde asla kötü düşünme hep ıyi şeyler düşün bol bol bebeğin için dua et sütünü de kafana takma dualarım seninle 🙏

• Ayra bunu yanıtladı.
            • Ayra bunu beğendi.

annesi21 amin canım allah razı olsın rabbim kabul eylesin dualarını 🙏

Senemunlu canım benim çok tel ederim Allah razı olsun 🙏 hala küvezde yavrum ama Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki durumu iyi biraz emme problemi var ama oda olacak Allah’ın izniyle . 8 gün önce 2 kiloydu ama 8. Gündür hergün aramama rağmen bilgi verilmiyor ne durumda ne kadar kilo aldı bilgim yok en yazık ki . Ama hissediyorum kavuşmamıza az kaldı Allah’ın izniyle

Nzl123 amin canım Allah razı olsun rabbim evlatlarınla beraber sağlıklı hayrlı uzun ömürler nasip etsin 🙏

Ayra canım kızın nasıl kilosu durumu ne zaman cikaricaklarmis bilgi falan verdiler mi

• Ayra bunu yanıtladı.
                • Ayra bunu beğendi.

_TuBaa_ iyiyiz canım benim çok şükür iyiyiz . Bebeğim hala küvezde ama Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki durumu iyi . 8 gün önce iki kiloydu ama bebeğim başka şehirde gidip göremiyorum bi haftadır telefon ediyorum her gün bi kaç kere ama geri dönüş yapılmıyor bana . Ama iyi çok şükür biraz emme refleksi tam gelişmemiş ama oda olacak Allah’ın izniyle . Kavuşmamıza az kaldı inşallah 🙏

Yasemin0728 en son 8 gün önce yani geçen salı günü görmeye gittim o zaman 2 kiloydu durumu da iyi çok şükür ufak bi delik var kalbinde ama Doktorr korkma ciddi bişey değil düzelir dedi . Bi haftadır hergün arıyorum ama geri dönüş yapılmıyor malesef yani bi haftadır hiç bi bilgi alamıyorum ve meraktan çıldırıyorum . Doktor salı günü gittiğim de bir hafta veya 10 gün sonra taburcu ederiz inşallah dedi ama 8 gün oldu dönen yok

rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah dualarımız sizinle 🙏🏻

• Ayra bunu yanıtladı.
                    • Ayra bunu beğendi.

Ayra Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli kavuştursun sizi inşallah canım. Sen sürekli onlar açana kadar ara sonuçta bilgi vermek zorundalar

• Ayra bunu yanıtladı.
                      • Ayra bunu beğendi.

Yasemin0728 hergün birkaç kere arıyorum açıyorlar numaranızı aldık doktora ulaştıracağız gün içinde ararlar sizi diyorlar ama bi daha dönüş olmuyor

Yasemin0728 nereye nasıl şikayet edeceğim bilmiyorum ki. Bide şikayet edersem ya bi daha hiç bilgi vermezlerse ya bebeğimle iyi ilgilenmezlerse artık diye de düşünüyorum bilemiyorum yani

Sadike rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın canım bebeğinin durumu nasıl ne zaman doğum yaptın

Ayra senden de razı olsun canım ınsallah saglıcakla alırız kucagıma hep biZde 28 haftalıgız 🙏🏻🙂

• Ayra bunu yanıtladı.
                              • Ayra bunu beğendi.