Merveyzc1661 amin canım allah razı olsun rabbim dualarını kbul etsin iyi gidyor durumu Allah’a şükür inşallah rabbimin izniyle daha da iyi olacak kızım inanıyorum 🙏 rabbim bütün hastalara şafi ismiyle şifa versin

Ayra Benim annem 52 yasinda ikiz ve diger ikizi gelismis annem küçük kalmis 950 gr doğmuş o yillardaki sartlarda yasamis saglikli bi şeyi yok inşallah sizde yavrunuza kavusursunuz bir an önce sagligina kavusur bebeginiz yani ümitsizlige kapilmayin o zaman benim anneme hep yaşamaz gözüyle bakmislar sonra çok sasirmislar ümitleri yokmus yani ama siz ümidinizi hiç kesmeyin.

• Ayra bunu yanıtladı.
    • Ayra bunu beğendi.

Hzl Allah’a şükür umudum hep var iyi gidiyor durumu allahıma binlerce kez şükürler olsun Allah ın izniyle daha da iyi olacak. Rabbim ömür biçtiyse kaç haftalık kaç gr hiç önemi yok. Allah razı olsun rabbim dualarını kbul etsin 🙏

Ayra Çok sevindim canim 😊

Ayra rabbim Yar ve yardımcınız olsun canım benim inşallah en kısa sürede sağlıkla çıkarsınız hastahaneden🙏

• Ayra bunu yanıtladı.
        • Ayra bunu beğendi.

Ayra Amin canım hiç kimseye düsmanıma bile yaşatmasın 🙏🙏

• Ayra bunu yanıtladı.
          • Ayra bunu beğendi.
            23 gün sonra

Ayra Allah anali babali ve saglikli buyutmeyi nasip etsin. Hikayenizi okumsthm daha once , durumu nasil bebeginizin en son guzel haberler vermistiniz

• Ayra bunu yanıtladı.
            • Ayra bunu beğendi.

Senemunlu amin canım Allah razı olsun . Ne yazık ki bebeğimle aynı şehirde değilim bu yüzden her hafta gitme imkanım yok malesef hem mesafe olarak hemde maddi olarak. Hastanede bana doğru düzgün bi bilgi vermiyor Allah’ın izniyle salı yada çarşamba gidip göreceğim yavrumu. Ama çok şükür iyiye gidiyor küvez içi oksijen alıyor 20 gündür 1750 civarı olmuştur inşallah Allah’ın izniyle daha da iyi olacak güçlü kızım 🙏 çok sağol güzel dualarınız içim rabbim evlatlarımızı korusun 🙏🙏

Ayra allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim
                her namzda her kuran okuduğumda dua edicem inşallah allah dualarımızı kabul eder🙏🙏🤲

• Ayra bunu yanıtladı.
                • Ayra bunu beğendi.

Ayra 1750 olmustur insallah masallah , toparliyor kendini bir ara vermisti yazmistiniz. Valla hep aklima geliyorsunuz , hikayeniz bizde iz birakti. Dualarimizda bebis, insallah saglikla kucagina alicaksindir.
                  Hastanede cok guzel baktiklarina emin olabilirsin yenidogan hemsire tanıdıklarım var cok titiz calisiyorlar. O yuzden hic aklin kalmasin

• Ayra bunu yanıtladı.
                  • Ayra bunu beğendi.

Ayra benim oğlumda 30 haftalık doğdu ama geriden geliyordu yani 28 haftalıktı 1000 gr doğdu üzülme hiç Allahım şifa versin inan bebeğine güven benim oğlum şimdi koca adam oldu abi olacak Allahım sabır versin sadece dayanma gücü güç kuvvet versin

• Ayra bunu yanıtladı.
                    • Ayra bunu beğendi.
                      13 gün sonra

Ayra uzun zamandır sizi arıyordum… Bebeğim ile dua ettik size Hayırlı haberlerinizi okumak için girdim. Nasılsınız bebeğiniz nasıl💐🥰

• Ayra bunu yanıtladı.
                      • Ayra bunu beğendi.

Ayra Allahtan ümit kesilmez canım benim bende 22 haftalık doğum yaptım bebeğim küvezde asla kötü düşünme hep ıyi şeyler düşün bol bol bebeğin için dua et sütünü de kafana takma dualarım seninle 🙏

• Ayra bunu yanıtladı.
                        • Ayra bunu beğendi.

annesi21 amin canım allah razı olsın rabbim kabul eylesin dualarını 🙏

Senemunlu canım benim çok tel ederim Allah razı olsun 🙏 hala küvezde yavrum ama Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki durumu iyi biraz emme problemi var ama oda olacak Allah’ın izniyle . 8 gün önce 2 kiloydu ama 8. Gündür hergün aramama rağmen bilgi verilmiyor ne durumda ne kadar kilo aldı bilgim yok en yazık ki . Ama hissediyorum kavuşmamıza az kaldı Allah’ın izniyle

Nzl123 amin canım Allah razı olsun rabbim evlatlarınla beraber sağlıklı hayrlı uzun ömürler nasip etsin 🙏

Ayra canım kızın nasıl kilosu durumu ne zaman cikaricaklarmis bilgi falan verdiler mi

• Ayra bunu yanıtladı.
                            • Ayra bunu beğendi.