Yasemin0728 hergün birkaç kere arıyorum açıyorlar numaranızı aldık doktora ulaştıracağız gün içinde ararlar sizi diyorlar ama bi daha dönüş olmuyor

Yasemin0728 nereye nasıl şikayet edeceğim bilmiyorum ki. Bide şikayet edersem ya bi daha hiç bilgi vermezlerse ya bebeğimle iyi ilgilenmezlerse artık diye de düşünüyorum bilemiyorum yani

Sadike rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın canım bebeğinin durumu nasıl ne zaman doğum yaptın

Ayra senden de razı olsun canım ınsallah saglıcakla alırız kucagıma hep biZde 28 haftalıgız 🙏🏻🙂

• Ayra bunu yanıtladı.
        • Ayra bunu beğendi.

Ayra Rabbim evladınızı size bağışlasın, yardımcınız olsun inşallah 🤲

• Ayra bunu yanıtladı.
          • Ayra bunu beğendi.

Ayra okudum canım. Allah tez samanda sağlıklı şekilde kavuştursun içini ferah tut

• Ayra bunu yanıtladı.
            • Ayra bunu beğendi.

Ayra hiç üzülmeyin bakın benim bebeğim 35 haftalık doğdu ama kilosu geriydş 1650 gram doğdu ve küveze alındı şuan profil resmindeki benim oğlum. Kocaman oldu bile 😊😊😊😊😊

• Ayra bunu yanıtladı.
              • Ayra bunu beğendi.

Ayra rabbim sizede bebeginizede guc kuvvet versin saglikla kavusabilmeyi nasip etsin safi ismiyle sifalandirsin insallah 💙

• Ayra bunu yanıtladı.
                • Ayra bunu beğendi.
                  4 gün sonra

Sadike rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin çok zor bi süreç rabbim onlara da bizlere de Güç kuvvet versin 🙏 son durumu nasıl iyidir inşallah canım .sabah ezanı okunuyor şuan dua ettim bebeğine rabbim yavrularımıza şifa versin kimsenin kucağını boş koymasın 🙏

satigul aminn canım Allah razı olsun 🙏

Srfyldrm amin canım Allah razı olsun rabbim kabul etsin duanı🙏

Ayra Ayten canım Allah bebeğini sana bağışlasın ikinize de şifa versin Rabbim hiç üzülme umudun Allah olsun 360 gram 600 gram bebekler yaşıyor sağlığına kavuşsun da kilosu önemli değil sakın üzme kendini üzüldükçe de sütün gelmeyebilir gönlünü ferah tut önce inan emi dualarım sizinle 🙏❤️

• Ayra bunu yanıtladı.
                    • Ayra bunu beğendi.

Elif95Kuzey tşk ederim canım benim Allah razı olsun senden de hepinizden öyle güzel dualar aldık ki burdan rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah 🙏 Allah’ıma binlerce kez şükürler ki bebeğimin durumu iyi kalbinde küçük bi delik var ama inşallah zamanla oda düzelecek baştan beri umudum vardı Allah’ıma şükürler olsun ki umudumu bola çıkarmadı. Bugün taburcu okacaktık ama doktorumuz kalbindeki delik için bi iki gün daha bekleyelim kardiyolog gelip görsün beraber karar verelim dedi Allah’ın izniyle kavuşmamıza az kaldı canım 🙏