28 haftalık doğum
Ayra rabbim Yar ve yardımcınız olsun canım benim inşallah en kısa sürede sağlıkla çıkarsınız hastahaneden🙏
ege_ayaz_mom amin canım allah razı olsun rabbim sana evlat acısı yaşatmasın 🙏
Ayra Amin canım hiç kimseye düsmanıma bile yaşatmasın 🙏🙏
ege_ayaz_mom aminnn🙏
Senemunlu amin canım Allah razı olsun . Ne yazık ki bebeğimle aynı şehirde değilim bu yüzden her hafta gitme imkanım yok malesef hem mesafe olarak hemde maddi olarak. Hastanede bana doğru düzgün bi bilgi vermiyor Allah’ın izniyle salı yada çarşamba gidip göreceğim yavrumu. Ama çok şükür iyiye gidiyor küvez içi oksijen alıyor 20 gündür 1750 civarı olmuştur inşallah Allah’ın izniyle daha da iyi olacak güçlü kızım 🙏 çok sağol güzel dualarınız içim rabbim evlatlarımızı korusun 🙏🙏
Ayra 1750 olmustur insallah masallah , toparliyor kendini bir ara vermisti yazmistiniz. Valla hep aklima geliyorsunuz , hikayeniz bizde iz birakti. Dualarimizda bebis, insallah saglikla kucagina alicaksindir.
Hastanede cok guzel baktiklarina emin olabilirsin yenidogan hemsire tanıdıklarım var cok titiz calisiyorlar. O yuzden hic aklin kalmasin
Senemunlu canım benim çok tel ederim Allah razı olsun 🙏 hala küvezde yavrum ama Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki durumu iyi biraz emme problemi var ama oda olacak Allah’ın izniyle . 8 gün önce 2 kiloydu ama 8. Gündür hergün aramama rağmen bilgi verilmiyor ne durumda ne kadar kilo aldı bilgim yok en yazık ki . Ama hissediyorum kavuşmamıza az kaldı Allah’ın izniyle
Ayra canım kızın nasıl kilosu durumu ne zaman cikaricaklarmis bilgi falan verdiler mi
_TuBaa_ iyiyiz canım benim çok şükür iyiyiz . Bebeğim hala küvezde ama Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki durumu iyi . 8 gün önce iki kiloydu ama bebeğim başka şehirde gidip göremiyorum bi haftadır telefon ediyorum her gün bi kaç kere ama geri dönüş yapılmıyor bana . Ama iyi çok şükür biraz emme refleksi tam gelişmemiş ama oda olacak Allah’ın izniyle . Kavuşmamıza az kaldı inşallah 🙏
Yasemin0728 en son 8 gün önce yani geçen salı günü görmeye gittim o zaman 2 kiloydu durumu da iyi çok şükür ufak bi delik var kalbinde ama Doktorr korkma ciddi bişey değil düzelir dedi . Bi haftadır hergün arıyorum ama geri dönüş yapılmıyor malesef yani bi haftadır hiç bi bilgi alamıyorum ve meraktan çıldırıyorum . Doktor salı günü gittiğim de bir hafta veya 10 gün sonra taburcu ederiz inşallah dedi ama 8 gün oldu dönen yok
rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah dualarımız sizinle 🙏🏻
Ayra Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli kavuştursun sizi inşallah canım. Sen sürekli onlar açana kadar ara sonuçta bilgi vermek zorundalar