28 haftalık doğum
Yetgineslihan iyiyz çok şükür allahın izniyle daha da iyi olacağız canım sağolasın allah razı olsun
Ayra
24 haftaya kadar bişey yoktu aslında kaynanam sağolsun bana zehir etti aileme hakaret bana oğlumdan boşan sinir stres derken 25 haftada bebeğimin hareketini bı gün boyunca hissetmedim hemen doktora gittik kontrol sırasında su fazlalığm ortaya çıktı bebeğimin akciğerleri su toplamış ensesinde ödem ve kalınlık var dediler anne karnında en fazla 4 hafta yaşar falan dedi bebeğin heryeri ödem ve hareket edem8yo dedi hastaneye yattım ciğer geliştirici oldum 28 haftaya kadar onunla idare ettik onun öncesi genetik bozukluk varmı diye anne karnındansivi alındı ikincisi ise bebeğin rahat hareket etmesi için şu alınmıştı ama o kadar korktum o iğne bebeğime gelecek diye yine fayda etmedi tekrar suyum çoğalmış bı günde.bebegimin ciğerleri patlamış zaten iki sonra 29 hafta sabah eniden suyum patladı acil sezeryan derken bebeğime çıkardılar ama oğlum ne ağlıyo ne hareket ediyordu simsiyahti yoğun bakıma aldılar hemen ağzı burnu ayakları böbrekleri olduğu yer hep delik hortum vardı cicgerleri sıkıntılı olduğu için iki yanında tüp vardı ona akitiyorlardi böbreği deki suyu. ölür bu yaşamaz demişler doktorlar eşime agladik ikimizde neyse genetik rapor geldi işte çok Şükür rapor iyiydi.zor süreçti baya rabbim kimseye yaşatması🤲🙏🏼🙏🏼dualarım seninle kuzum inşallah hemen iyileşir 🤲🤲🧿
Papatyalar2424 çok geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın bu korkuları. Ne güzel Allaha şükür bebeğn atlattı ve yanında allahım hayırlı sağlıklı beraber uzun ömürler nasip etsin rabbm sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Inşallah hayırlısıyla benim kızım da sğlıkla evine döner. Bu mübarek günde kızım ve yoğun bakımda olan bebeklere dua edin rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 🙏
Ayra
Aynen kuzum çok zor süreç rabbim şafi ismiyle şifa verir inşallah şu mübarek günde rabbim kızını hemen iyileştirir senin yüzünü de güldürsün mübarek aylarda🤲🧿🙏🏼
Papatyalar2424 amin canım benim Allah razı olsun
Seher24 canım geç gördüm kusura bakma doğum yaptım direk küveze alındı niğde hastanesi yetersiz geldi Konya ya sevk ettiler 20 gün kaldı 2300gr doğdu 1900e düştü 2kg ile taburcu olduk kilo beklemediler 1 hafta entübe kaldı sonra burundan aldı sonra fanus oksijeni aldı onları kaçar gün aldı tam bilmiyorum son 2 gün solunum desteği almadı emzirdim emme refleksi olunca taburcu ettiler
Ayra kuzum ben 33 haftalık doğum yaptım ama yoğun bakım küvezi ne geldiğimde o kadar küçük bebekler vardı ki 900 gram Hiç canını sıkma Sağ Salim kavuştursun inşallah
Ayra rabbim şafi ismiyle şifasını verip güçlenmesini nasip etsin bebeğinin dilerim rabbimden en kısa zamanda toparlasın birlikte evinize yuvanıza kavuşun inşallah sende moralini yüksek tut ve her zaman pozitif düşün Allah büyük Allah tek 🧿💜 dualarımda size yer vereceğim
SerpilEsra amin canım allah razı olsun rabbim evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Allahım benim kızımı da bana bağışlasın inşallah. Iyi gidiyor durumu çok şükür allahın izniyle daha da iyi olacak inanıyorum 🙏
Merveyzc1661 amin canım allah razı olsun rabbim dualarını kbul etsin iyi gidyor durumu Allah’a şükür inşallah rabbimin izniyle daha da iyi olacak kızım inanıyorum 🙏 rabbim bütün hastalara şafi ismiyle şifa versin
Ayra Benim annem 52 yasinda ikiz ve diger ikizi gelismis annem küçük kalmis 950 gr doğmuş o yillardaki sartlarda yasamis saglikli bi şeyi yok inşallah sizde yavrunuza kavusursunuz bir an önce sagligina kavusur bebeginiz yani ümitsizlige kapilmayin o zaman benim anneme hep yaşamaz gözüyle bakmislar sonra çok sasirmislar ümitleri yokmus yani ama siz ümidinizi hiç kesmeyin.
Ayra çok sevindim canım benim amin inşallah 💜
Ayra rabbim Yar ve yardımcınız olsun canım benim inşallah en kısa sürede sağlıkla çıkarsınız hastahaneden🙏
ege_ayaz_mom amin canım allah razı olsun rabbim sana evlat acısı yaşatmasın 🙏
Ayra Amin canım hiç kimseye düsmanıma bile yaşatmasın 🙏🙏