özel can hastanesine gidiyorum irfan beye muayane 215 doğum 4750☺️
Canım izmirliler 🖤
Egepol dilek hanıma gidiyoruz bizde. Giden varmı egepole ? Muayene ücreti 170 doğum 4bin 🤔
Tospikkkkk can hastanesine gidiyorum 20 haftalığız muayene ücreti 215 TL doğum 4750 TL. Doktorumuz İrfan beyi ısrarla öneririm çok ilgili bir doktor akrabam da İrfan bey de doğum yaptı ısrarla tavsiye ederimm
Tospikkkkk ben ilk başta özele gidiyordum bir de devlet deneyeyim dedim ve devlette gittiğim doktor çok samimi çok hareketli bir doktor çıktı. Devlet hastanesinde böylesi sabırlı ve tatlı dilli bir doktor görmemiştim. İlk muayeneden kanik çok kaynadı. Bıraktım özele gitmeyi. Şimdi ara ara eşim de görsün diye özel muayenehaneye gidecez. Gümüşpala da Ali karaegeli var çok eski çok tecrübeli bir doktor. Onun dışında devlete devam
nslhhsn9221 hangi devlet Hastanesi’ne gidiyrosunuz doğum da devlette mi olacak
Susamtanem2 çiğli eah
nslhhsn9221 doktorunuz kim acaba ben ilk dogumumu da orda yaptım selin hanımda ama şuan izinde o yüzden seda hanıma gidiuodum çok memnunum
Susamtanem2 bende seda hanıma gidiyorum şuan çok memnunum
nslhhsn9221 kesinlikle bende sadece o vardı diye aldım randevu ama eşime de söyledim çok memnunum şimdi sırf eşim doğuma girsin diye özel bakiyrium ama çok kararsızım 😔😔 hastane ve doktor çok iyi sadece eşimden ve fotoğraf çekiminden dolayı özele gidip pişman olmaktan korkuyorum
nslhhsn9221 hangi hastane
Ummuhankoc o doktorun adını çok duydum
Besolaraa çok yüksek bi fiyat isterse söylediğim doktora git istersen gerçekten mukemmel ötesi ve çok uygun bakıyor
Miskokulum35 ismini hatırlamıyorum su hastanesinde gelmişti yeni bi sene anca oldu
Tospikkkkk bayan bide
Htckrdmn sadık bey mükemmel bir doktor hala iş ve özel cep numarası kayıtlıdır bende Instagramda sadık sozdinler diye aratın basarilarini goreceksiniz her hastası memnun bende çok memnundum