HEY03D Civcikveannesi benim Çarşamba 523 tü dün gittim kese görmedi. Kese görmek için bakmadı zaten genel muayene etti. Bütün tekrar beta vereceğim sonucuna göre muayene günü verecek 😇 uygulamaya göre 5+4 bugün büyük ihtimalle benimki de geç döllenme. Polikistik over var bende de
Arzuu_t Babybaby12 Gec döllenme olmus olabilir o yüzden Hemen aldirmak olmaz haftaya kadar bekleyin sonucta cocuk gelisiyo. Baska bir doktorada görünün.
Kubra25_26 Gulsah94 duyabilirsiniz duymazsanızda korkmayın 8.haftasında duyuluyormuş bazı miniklerin ki adet tarihinden hesaplanıyor nekadarlık olduğu
Kubra25_26 Babybaby12 aldırmak nedir bazı bebeklerde 8.hafta duyuluyormuş hemen doktorunu değiştir çözüm o
NurCeren00 birgul_33 benimde öyle 5+4 te keseyi gördük yarın 6+4 te inşallah kalbini duyabiliriz 🙈 heyecandan rüyalarıma giriyor
GizemSultan Civcikveannesi benim değerim 499 du doktor hiç bakmayalım göremeyiz daha çok küçük demişti
Civcikveannesi GizemSultan benim dün değerim 2500dü bugün randevum var acaba görünür mü kese çok merak ediyorum :)
Nursh HappyMom 5+4 deyim .22 martta gideceğiz kalp atışını dinlemeye stres oluyorum ya dıyamazsak diye .
GizemSultan Civcikveannesi kesinlikle görünür içini rahat tut 😍 bende yarın gidicem keseyi görmeye 🙏🏻
[silindi] Tam 6+0 😍 doktor 5+5 te çağırdı duyamadık küçük olduğu için 7+2 de tekrar gidicem o güne kadar bol bol dua ediyorum
Bitterimmm 7+2 kalp atışını duymaya gittik yıkıldık. Gelişimi 6+1 de durmuş beklemek istediğimi aldırmak istemediğimi söyledim bunu yaşayan var mı nolur bişey söyleyin