[silindi] Tam 6+0 😍 doktor 5+5 te çağırdı duyamadık küçük olduğu için 7+2 de tekrar gidicem o güne kadar bol bol dua ediyorum
Bitterimmm 7+2 kalp atışını duymaya gittik yıkıldık. Gelişimi 6+1 de durmuş beklemek istediğimi aldırmak istemediğimi söyledim bunu yaşayan var mı nolur bişey söyleyin
GizemSultan Civcikveannesi kesinlikle görünür içini rahat tut 😍 bende yarın gidicem keseyi görmeye 🙏🏻
Elibes Gulsah94 benim 1 Şubat çarş gittik keseyi gördü dr ama kalp atışını duymadık haftaya cuma gideceğiz çok heyecanlıymış beklemesi 😍
Babybaby12 Kubra25_26 giytim oda aynı şeyleri söyledi şuan kanamam var doktor bugün bebeği kesede göremedi bide kese boş dedi
Gulmom Merhaba ben pazartesi adete göre 5. Hafta oluyorum beta da 2.400 falan olacak ınsallah Boyle giderse , kese görürmüyüz acaba 👀😊
Alyalina55 Gulmom suan gorunur kese bnde 5 haftalıgım beta dun aksam verdım 2326 cıktı bugunde keseyı gorduk ☺️🤲
Alaca Rus_kusu Rus_kusu senle aynı bende dün gıttım duydum bebısımın cınsıyetını merak ediyormuşum 😘😘ben cok merak ediyorum
Rus_kusu Alaca bende çok merak ediyorumm ama anneler hissedermiş oğlum olacak gibi doğuyor hep içime yine de Allah bilir tabi 😂