Likapaa Civcikveannesi ben bu uygulamaya göre 6+2 de keseyi gördüm ama doktor geç döllenme olmuş Şuan 5+4 demişti 🤷🏻♀️ Yani 5+4 de görmüş oldum
Civcikveannesi Likapaa ben de uygulamaya göre 6+2 yim şuan ama pazartesi gittiğimde keseyi görmedi doktor cuma tekrar gel dedi çok endişeleniyorum ben de o yüzden :(
Nazbahar HappyMom doktorun cihazı ile alakalı bir durum biraz bence 6 haftalıkken kalp atışını ultrasonda görmüştük hareketliliğini birde idrara sıkışık olmak gerekiyor ben yeterince sıkışmadığım için duyamadık ancak 7 de kesin ve gür bir şekilde duyuluyor 🐣
didem1234 Gulsah94 Adet tarihine göre 6 haftalıktım evet. Adet ile ultrason da birebir aynıydı. Hâlâ aynı gidiyor. Ama değerleri hatırlamıyorum🙈
HEY03D Civcikveannesi benim Çarşamba 523 tü dün gittim kese görmedi. Kese görmek için bakmadı zaten genel muayene etti. Bütün tekrar beta vereceğim sonucuna göre muayene günü verecek 😇 uygulamaya göre 5+4 bugün büyük ihtimalle benimki de geç döllenme. Polikistik over var bende de
GizemSultan Civcikveannesi benim değerim 499 du doktor hiç bakmayalım göremeyiz daha çok küçük demişti
Arzuu_t Babybaby12 Gec döllenme olmus olabilir o yüzden Hemen aldirmak olmaz haftaya kadar bekleyin sonucta cocuk gelisiyo. Baska bir doktorada görünün.
Kubra25_26 Gulsah94 duyabilirsiniz duymazsanızda korkmayın 8.haftasında duyuluyormuş bazı miniklerin ki adet tarihinden hesaplanıyor nekadarlık olduğu
Kubra25_26 Babybaby12 aldırmak nedir bazı bebeklerde 8.hafta duyuluyormuş hemen doktorunu değiştir çözüm o
NurCeren00 birgul_33 benimde öyle 5+4 te keseyi gördük yarın 6+4 te inşallah kalbini duyabiliriz 🙈 heyecandan rüyalarıma giriyor
Civcikveannesi GizemSultan benim dün değerim 2500dü bugün randevum var acaba görünür mü kese çok merak ediyorum :)
Nursh HappyMom 5+4 deyim .22 martta gideceğiz kalp atışını dinlemeye stres oluyorum ya dıyamazsak diye .
GizemSultan Civcikveannesi kesinlikle görünür içini rahat tut 😍 bende yarın gidicem keseyi görmeye 🙏🏻
[silindi] Tam 6+0 😍 doktor 5+5 te çağırdı duyamadık küçük olduğu için 7+2 de tekrar gidicem o güne kadar bol bol dua ediyorum