Dilekcnkn ylz12 geçmiyor zaman gerçekten bilirim o bir haftalar bir yıl gibi inşallah sende duyarsın o minik kalbin sesini içinde bir kalbin atması harikaaa bir duygu ☺️
Dilekcnkn ylz12 bende öyleydim çok şükür birşey çıkmadı inşallah seninde öyle olur mutlu bir şekilde dönersin zaten test yapıyorsun acaba kesin hamilemiyim sonra bebeği görene kadar bekle sonra kalp atışı ahh ahh
Ulku3838 Rus_kusu oyle ama kalp atışı için çok erkenn diyorlar burda okudum ama ben 3 doktora giti 3de aynı seyi dedi almamız gerekiyor hemen dedi
Nzl1234 HappyMom 7 haftalık ta duydum çok minikti ama hayatımda duyduğum en güzel sestir 💙oğlum 💙 şimdi tam 17 haftalığız
Aysenur173 Hanımlar devlet hastanesine gidip de kalbini dinleyebilen var mı sadece özelde mi dinleyebiliyoruz
Gulsah94 mrsflowers yok hayır özele gitmedim dün devlete gittim 4+6 gösreriyodu son adetime göre ama kese görünmedi zaten kadında çok uğraşmadı iki sürdü çekti haftaya özele gididem inşaAllah
Rojbinnaz Gulsah94 kalp atışı duyulur canım ben bugün gittim 6 hafta 5 günlük bugün kalp atışını duyduk 🙏🏻
Civcikveannesi Kızlar ilk keseyi (Karından ultrasonla) ne zaman gördünüz ? Hcg değeriniz kaçtı keseniz gözüktüğünde ?
Likapaa Civcikveannesi ben bu uygulamaya göre 6+2 de keseyi gördüm ama doktor geç döllenme olmuş Şuan 5+4 demişti 🤷🏻♀️ Yani 5+4 de görmüş oldum
SeymaK HappyMom tam 6+0da duymuştuk karından ultrasonla hem de bu bence cihaZla alakalı cihaz ne kadar iyiyse o kadar erken duyuluyo tabi geç döllenme falan olmazsa
Fatmaliakburak26 Rus_kusu bn ılk kontrolde keseyı gordum sonrakı kontrolde kalp atısını duydum sukur sımdı 22 haftalıgız