Kub-46 Ben 7.haftada falan duyuluyor diye biliyorum bizde 5+4 günlügüz keseyi gördük önümüzdeki hafta kalp atışını duymak için gidicez😍
birgul_33 Kub-46 geçen hafta 5+4 tü bizim yarın kontrole gidiyoruz 🤩kalp atışlarını bir duysam içim rahatlayacak ❤️
GulcanDongel Kub-46 aynen bende pazartesi günü keseleri gördüm 🤲😍 haftaya salı kalp atışı için gidicez inşallah 😊
analaka Kub-46 bende 5+2de keseyi gördük çok şükür bu hafta cumartesi gel dedi 6+2 olucak inşallah görürüz bebeişimizi
Gulsah94 Rus_kusu betayı biliyomusumuz bide son adet tarihinize göremi 6+6 haftalıktınız bende gidiceğim zaman 6+1 olucak adetime görede duyar mıyım acaba
Fatmaliakburak26 Rus_kusu bn ılk kontrolde keseyı gordum sonrakı kontrolde kalp atısını duydum sukur sımdı 22 haftalıgız
didem1234 Gulsah94 Adet tarihine göre 6 haftalıktım evet. Adet ile ultrason da birebir aynıydı. Hâlâ aynı gidiyor. Ama değerleri hatırlamıyorum🙈
Rus_kusu Gulsah94 son adet tarihim 16 Ocak ama geç döllenme olmuş bügün gittik duyduk evet sizde duyarsınız
Rojbinnaz Gulsah94 kalp atışı duyulur canım ben bugün gittim 6 hafta 5 günlük bugün kalp atışını duyduk 🙏🏻
melikEmre10 Bende 6 haftalikken giittm doktora kese goruldu kalp atisi yok dendi. Yarin 7+1 olucak doktora gidocem insallah duyarizz dua edin kizlarr 🤲🙏😇
Ayseesr Rus_kusu merhaba benimde 17 ocak sat bgun bizde keseyi gördük benimkide gec dollenme olmus adet 15 gun geçince ogrendik
Ulku3838 Rus_kusu biz aynıymız ama benim bebeyim kese boşmuş 6 hafta 5 günlüken gitim kese vardı bostu kalp atışın duymak için gitmiştik ama kürtaja aldılar riskli gebalik diye 😭
Alaca Rus_kusu Rus_kusu senle aynı bende dün gıttım duydum bebısımın cınsıyetını merak ediyormuşum 😘😘ben cok merak ediyorum
NurCeren00 birgul_33 benimde öyle 5+4 te keseyi gördük yarın 6+4 te inşallah kalbini duyabiliriz 🙈 heyecandan rüyalarıma giriyor
Elibes Gulsah94 benim 1 Şubat çarş gittik keseyi gördü dr ama kalp atışını duymadık haftaya cuma gideceğiz çok heyecanlıymış beklemesi 😍
birgul_33 6.hafta 5. Gündeyiz yarın kontrolümüz var geçen cuma keseyi gördük bu hafta kalp atışlarını duyarız inşallah 🙏🙏
Ayse-24 Ben 6+1 de gittim kalp atışı yoktu çok üzülmüştüm ama 7+1 de tekrar gittim çok şükür ki duyduk. Rabbim herkese nasip etsin ☺️☺️
Babybaby12 Ayse-24 bende bugün gittim 6+2 ama kalp atışını duyamadık ama bebeğim p. Tesi göre büyümüştü doktor kalp atışı duymayınca hemen alalım dedi tabi ben farklı doktorada gideceğim