Smyrhkn123 valla 4 sene oldu hangi marka almıştım inanın hatırlamıyorum ama hepsi aşağı yukarı aynı işlevi görecektir zaten.
İyi ki almışım 👍 Keşke almasaydım 👎
Betulnuri agri hissedince gorumcem yapmisti bana iyi geldi
Mavilotta ben e ebebkten aldım fiyat olarak çok pahalı değil aslında öyle abartı birşey olmasına gerek yok size birazdan benim kullandığımin resmini aticam
Smyy00 aslında fiyat olarak çok pahalı bi ürün değil ben ebebkten galiba 50 yada 60 tl ye aldım aynı ürün bim e falan da geliyo şuan tekrar gebeyim o yüzden özür dilerim gonderemem🤗
Merhaba iyi günler ben 4moms almayı düşünüyorum bebeğime alanlar kullananlar varmı acaba memnun musunuz??
Mavilotta https://images.app.goo.gl/QvwXBdXNeRdMnsP9A bu linki kopyalayıp google yapıştırırsanız resim gözükür canım diğer türlü atamadim
Ysmn61 bende var ilk oğlum da bir heyecanla aldım ama benim kullandığım model de için çok meraklıydı ben yeni doğmuş bebeğimi koyamadım zaten pek sevmedi de belki iki yada 3 kez ancak kullandı
esinnnn91 ben kızımda gazdan çok çekmiştim ilk üç ay hangi gaz damlası bu ismi fln varmı ikinciye kullanım bari
HappyMom
Merhabalar çocuk arabası baston arabalar seçin daha sonra yine araba masrafı yapıyorsunuz. Beşik olarak anne yanı kullanın ve park yatak yeterli oluyor. Bol bol çıt çıtlı badi alın. Ve pişik için kantoron yağı alın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Göğüsleriniz için illaki ped kullanmanıza gerek yok bebeklerin ağız mendilini ısıtıp göğüslerinize koyabilirsiniz hem ağrısı alıyor hemde daha hijjenik geldi bana. Şuan elini atsanız para olduğu için size böle önerilerde bulunabilirim ancak 2. Hamileliğimi yaşıyorum 🙈
demioz Bende sleppy nin bebek bezini ve ıslak mendilini kutu olarak aldım henüz doğum yapmadım inşallah sorun olmaz.
Gulsi şampuan bebek yağı için mustela düşünüyorum. Çamaşır deterjanı için minoris in içeriği çok güzel. Buchen sabun düşünüyorum ama kararsızım o konuda
[silindi]
Ysmn61 bana cok pahali bosuna alma dediler. Bebegi durmayan da cok varmis, bu nedenle vazgectim. Dogduktan sonra gerekirse max 1000 TL lik kendiliginden sallanan muadillerinden alacagim.
Buseberenbalcii tamam canım sağol
HappyMom güzel bir post olmuş tesekkürler👍👍
Acaba aranızda aynı zamanda anne yanı olan park yatak alıp memnun kalan oldu mu? Prego ve Yoyko markalarında gördüm bu modeli çok fonksiyonları var ama yinede emin olamadım.
zeyneparica Kraft cockpit aldık biz bi araştırın isterseniz ☺️
Sevil_mavi bende anne yanı park yatak düşünüyorum 🤔 bakalım kullananlar memnun mu ☺️
- Düzenlendi
Yaseminatik57 nerede oturuyorsun canım ona göre önerecegim uygun yerler varda
benaslindayohum
Yokya öyle bi zorunluluk yok