Yaseminatik57 bebek bezerini stok yapmani önermem her bez her bebege iyi gelmiyor uygun ürünü bulduktan sonra tresndyoldan felan takip edersin indirimde oluyor genelde ornegin sleepy yenidogan 240lik bez 120 tl şuan 50 kurusa geliyor

Smyy00 merhaba, lohusa takımı ve pijamada bedene nasıl karar veriliyor acaba? Ben 6 aylık hamileyim ve bedenimin ne kadar daha büyüyeceğini bilmediğim için almaya çekiniyorum henüz.

Hamilebayan41 ana kucağını eğer kullanmayacaksanız kızıma hediye edebilir misiniz acaba

Asya_Sare bence asla alma kizim col hareketli hep biryerlerini vurdu en iyisi park yatak inan buna yada yatak olabilen besikler var 11 yasina kadar kullanilabilen

HappyMom alt açma minderini kullanan var mı ? keşke almasaydım demek istemiyorum .
      müslin bezler 👌
      Yeni doğan sleepy ıslak mendil 👌
      bioderma vücut kremi ( oğlumun tahriş olmuş her yerine iyi geldi )👌
      H&M den aldığım çoraplar hiç iz yapmadı👌

Elifiminannesi ayva cekirdegine gul suda beklet jel gibi oluyo hem bebege zarari yok hemde kurumasini yara olmasini engelliyo ben ne kremler kullandim pahalida ucuzda degil yani ama ise yaramadi bende

senell benim tam 2 ayım kaldı doğuma 63 kiloyum S beden oluyor, sanırım 68 kiloya kadar S beden oluyor ama bence siz biraz daha bekleyin en azından 1 ay daha bebek biraz daha büyümüş olur ona göre bir beden bakarsınız, zaten lohusa pijama takımlarının karın kısmı geniş oluyor birde pijamanın bel kısmı arkası lastikli önü düz oluyor ayarlanabiliyor boyutu ona dikkat edin, ilk başta yanlışlıkla ayarlanamayan her tarafı lastikli almıştım o dar geldi sonra değiştirdim

Ozgeleo-07 biz kiraciyiz canim yatak odasina ahsap anne yani besik aldim odasınıda montessori yatak dolap ve sifonyer olarak hazırladım odayi nasil olsa birgun yapicaz bana simdi yapmak dwha mantıklı geldi yoksa eşyalarıni nereye koyucaz

Ozgeleo-07 ben park yatak ile çözeceğim. Anne yanı da olanlardan. Bir de eşyaları için küçük bir dolap o kadar. Kiracıyım müsait oda da var ama bana ilk aşamada hem gereksiz hem de lüks geliyor tam takım oda kurmak. Yeğenlerimin ikisi de 3-4 yaşına kadar park yatak kullandı sadece. Hem de aynı park yatağı 😄 şimdiden oda kurup eskitmenin bir alemi yok bence. İlerde bakarız ihtiyacımıza göre.

Gulsi benim bebeğim daha doğmadı ama teyzemde gördüm . Deterjan kullanmak yerine kalıp sabununu rendeleyip makinenin içerisine atıyor. Çamaşırların arasında eriyor ve mis gibi oluyor . Bende öyle yapmayı düşünüyorum 🙂